Şimdi Ara

FRAGMENT TAŞLARI HAKKINDA YARIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ..............................................................................
    ..............................................................................
    ..............................................................................

Bu Fragment'lerin en iyi item çıkanı hangisi?Pahalısı da var ucuzu da.

Şimdi 1 tane çekip kırdıracam ama hangisinden çeksem die karar veremedim.Siyah olan Sloth galiba o da çok pahalı.150m.İtem çıkma oranına göre onun bi altı hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultimadé -- 9 Eylül 2007; 17:32:53 >

• UP
  • siyah olanı die bliorm ama genelde pazara düşmez

• quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

siyah olanı die bliorm ama genelde pazara düşmez

Woww...O kadar pahalı mı yaws.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimadé

quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

siyah olanı die bliorm ama genelde pazara düşmez

Woww...O kadar pahalı mı yaws.

öyle değilsatmaz kırdırırlar onu söylüyor
  • Walla o o taşlaradan bi b... çıkmadı.Dün bi sloth kırdım .blade axe çıktı :P.

Mor iyi diyorlar.en kötüsü sarı.koyuya doru iyi gidiyor.Onlarında sağı solu belli olmuyor Bus çıkarsa şaşrıma.
    Bu para kıtlığında 175 m dün o taşa verdim.
  • Şimdi 1 tane çekip kırdıracam ama hangisinden çeksem die karar veremedim.Siyah olan Sloth galiba o da çok pahalı.150m.İtem çıkma oranına göre onun bi altı hangisi?
  • UP...
  • quote:

UP...
  • quote:

quote:

UP...

• Ya kırdırma onlardan biş çıkmıo geçen 80 lwl bi adam çarı komple bu taşlarla dolmuşmuş bi inventory adama çıkan en ii item +1 ii pehhh adam manyakdı ama .
  • Açık Mavi olanlar(Acık maviden kötler:kırmızı,yeşil,sarı,Sloth<içi siyah dışı mavi>) iyi arka plan da mavi kendisi de mavi Envy ve Greed lerden cıkanlar yani.
  • iki tane kırmızı aldım bus çıktı en iyisi mavi kutu işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.