Şimdi Ara

Fransa'dan emekli gurbetçi: 2 aydır tatil yapıyorum Türkiye'de. Fransa batıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ahlaksızlığını geçtim sorulan sorulara verdiği cevaplar da tutarsız Fransa'dan emekli gurbetçi: 2 aydır tatil yapıyorum Türkiye'de. Fransa batıyor.  söylenecek pek bir şey yok malum kadronun mensubu bir sığır işte

• Fransa;

Bu fotoğrafı da ben çektim; fransızların Çanakkale’de bize karşı savaştığı, Askerlerimizi Şehit ettiği, topçu mevzii. Kahraman Askerlerimizin ruhu şad olsun.

Fransa'dan emekli gurbetçi: 2 aydır tatil yapıyorum Türkiye'de. Fransa batıyor.

Dedem Çanakkale şehididir. 25 yaşında evliyken ve çocuğu annesinin karnındayken şehit olmuştur..

Diyeceğim o ki; fransa ne özenilecek ne malı alınacak ne de övülecek bir ülke değildir. Savaş sonrası dahi yerli işbirlikçisiyle beraber fransanın nükleer santrallerinde kullanıp tükettiği nükleer çubuklar, Türkiye’ye, kurşun hammaddelerinin arasına saklanarak sokulmuş ve izmir gaziemire bu nükleer atıklar gömülmüştür. Kaynak: Arena Programı - Uğur Dündar (yukarıdaki videoyu izleyiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 21 Aralık 2024; 18:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonra küfredince niye bu kadar küfrettin diyorlar...

• gitsenize cenette bir kurtlulun sizde? sittin senedir gideceğiniz yok nedense? kadın memleketine ailesine ziyarete gelmiş sanki miamiye,kanarya adalarına tatile gelmiş gibi abartın durun.

Gittiği yerlerde afyon bursa,ist sanki bodrum yalıkavak rahatmısnız cidden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2024; 19:1:59 >
  • Bunu diyen ve 2 aydır TR'de yaşadığını söyleyen gurbetçiye Fransa devleti mesaj atsa ve "48 saat içinde ülkemize giriş yapmazsanız kara listeye alınıp ilelebet ülkemize giriş yapamayacaksınız" diye bildirimde bulunsa, o kişi aynı gece Fransa'ya tek yönlü özel uçak ayarlamak için varını yoğunu ortaya koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Aralık 2024; 21:27:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.