Arkadaşlar benim problemim büyük bilmiom aklına başka bişey gelen var mı ben yaptıklarımı sayayım.... Sorun outlok dan mail gönderememe...... arkadaşlar hiç bir makina mail yollamıyor yeniden kurulmuş kendi bilgisayrımla denedim olmadı modem arızalı dedim modem değiştirdim olmadı telekomu aradım geldiler sistemi kendileri inceledi olmadı telekom hatlarımız normal dedi ama onlarda mail gönderremedi aynı bilgisaayrları başka bi adsl hattı üzerinde denedik yollladı 56k ile denedik yolladı telekom tamam dedi numarayı-hattı değiştirdi sadece adsl sinyali verdi yine yollamadı şimdi ankara dan sistemi incelemeye gelecekler onlarda yapamazsa... Fransa yolu gözüküyor aklına başka bişey gelen varsa bekliyorum..
Fransa yolu ne için gözüksün ki ..
tamam ortak fransız olabilirde baska yol sana değil onlara gözüksün gelsin baksınlar işleri ne
problem fransa ya iletilecek zaten artık gittikten sonra gelmeme gibi bi şansları yok
Bilgisayar temiz, modem temiz, adsl hattı da temiz olduğuna göre farklı bir mail istemcisini hatta hatta farklı bir işletim sistemini deneyin bence.Gerçekten çok ilginç bir durum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme