Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Eylül 2024; 18:58:59 >

• 1 ay fransada ne yapicaksin 1 ayin varsa interrail falan fransayi seviyorsan orada cok harcarsin ama 1 ay sadece fransa olursa sıkılırsin.
    Ama dil ogrenmeye merakin yetenegin falan varsa burada 3 ay evde kendin fransizca calisip parise 1 aylik fransizca dil kursuna gidebilirsin anca oyle zaman gecer 1 ay fransada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransızca olmadanda tarzanca-İngilizce karışımı ile falan anlaşıyorsun çünkü genelde İngilizceyi anlıyorlar ancak aksanlarından utandıkları için konuşmuyorlar. Derdini anlatırsın ve sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

1.5 senedir Paris'te Fransızca konuşmadan yaşıyorum

Para konusu tamamen sana bağlı bir şey, nasıl bir yerde kalacaksın, nerelere gideceksin, ne yiyeceksin ne içeceksin buna göre değişir. 1 Ayda binlerce euro harcamanda olası aşağı yukarı bin euro civarına 1 ayı çıkarmanda ve bu sana bağlı.

Daha fazla bilgi verirsen ve minimum ve maksimumlarını belirtirsen(sadece bütçe olarak değil, mesela ben minimum tek kişilik bir odada kalabilirim, paylaşımlı hostel tarzı yerler bana gelmez falan filan gibi) daha fazla yardım alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 27 Mayıs 2014; 18:50:28 >
  • Eğer kafa dağıtmak istiyorsan, amsterdam çok daha uygun senin için; fransızlar ingilizceye pek sıcak bakmazlar.
    Yalnız başına veya arkadaşınla seyahet edeceksen amsterdam daha eğlenceli olabilir. Gittiğinde red light coffeshoplar yakın herhangi bir hostelde kalmanı tavsiye ederim.
  • Farklı alternatifleri var, merkezi yerlerde ingilizce ile anlaşabilirsiniz. Ancak, amaç kafa dağıtmaksa yukarıda güzel örnekler verilmiş kontrol etmenizi öneriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DRİVER SİLME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.