Merhaba, Ben ağustos ayında Paris,Lyon,Biarritz,Bayonne gibi şehirlere gidip gezmek istiyorum. Benim sorum ulaşım konusunda. Fransada diğer şehirlere otobüsle ulaşım yaygın mı? Daha çok hızlı trenle ulaşım yapılıyor sanırım. Ve hızlı trende çok hesaplı değil.Bunun yanında şimdiden Paris-Biarritz uçak bileti satın alsam ,o gün oraya gittiğimde aldığım tren biletinden daha mı hesaplı olur sizce? (Easyjet in biarritz e seferi var ama benim bagajım olduğu için yine aynı fiyata geliyor airfrance ile )
Bu arada Fransanın Bask bölgesi hakkında bilgi vericek varsa memnun olurum!
yazin bende fransadayim insallah :) marseille, montepeiller ... fransanin guney kisimlarini da tavsiye etmislerdi bana aklinda olsun
quote:
Orijinalden alıntı: melikeyetm
yazin bende fransadayim insallah :) marseille, montepeiller ... fransanin guney kisimlarini da tavsiye etmislerdi bana aklinda olsun
Marseille,Nice ilgimi çekmiyor .Ben daha çok bask bölgesi ile ilgileniyorum.Birde çok sıcak olur sanırım oralar :D Sen gezicek misin başka şehirleri Paris dışında?
Clermont-ferrand a gidecegim bi programla bos oldugum zamanlarda gezmeyi dusunuyorum, nantes sehri gezilesi duruyor birde bu forumdan bir arkadas Annecy, cenevre onermistir onlarda guzel olabilir
tren fiyatlarını bilmem ama kesinlikle otobüs ile seyahat yapmayın derim ben =) bir kere o hataya düştüm çok rezil bir yolculuktu şöyle söyleyeyim otobüste Wc var ve bir sürü hintli oluyor gerisini siz düşünün =)
tgv hizli tren sistemiyle seyahat etmek hizli olur pahalida olsa onu oneriyorlar
evet tren ekonomik değil ama kesinlikle karayolunu kullanmamalısın. otobüsler 3 saat gecikiyor, gelmiyor, yolda bozuluyor. öyle yolculuklar yapıyorsun ki tatilin mahvoluyor. genel olarak düşük gelir grubu tercih ettiği için otobüs kullananlara insan muamelesi yapılmıyor o ülkede. istediğin yere otobüsle yine de ulaşırsın, ama fransa'dan soğuyabilirsin.
Bence Fransa'nın en güzel şehri Nice bu arada.
İyi yolculuklar.
quote:
Orijinalden alıntı: melikeyetm
tgv hizli tren sistemiyle seyahat etmek hizli olur pahalida olsa onu oneriyorlar
Bende trenle seyehat etmek istiyorum ama acaba şimdiden uçak bileti alırsam daha ucuza gelir mi merak ettim :)
kesinlikle gelir pegasustan aramaya basliyabilirsin :)
Pegasus un fransa-hollanda ya seferi yok sanırım.Bakmıştım ama airfranceden düşünüyordum sadece fiyatlarından emin olamamıştımama zaten öğrendiğime görehızlı trenler baya pahalıymış :)
hollandaya bilmiyorum ama fransaya her gun olmasada var hatta yeni 19 mayisa kadar 1 agustos sonrasi icin alinan biletlerde indirim var ;) lyon marsilya birde parise.
2 kere Fransa'ya gitmiş çok beğenmiştim bu yaz temmuz gibi 2 hafta ordayım inşallah
Fransa' da şehir içi ulaşımlarda trenlerin çok önemli olduğunu ve kaliteli olduğunu duymuştum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme