Şimdi Ara

fransadan iphone 4 nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün fransada yaşayan bir arkadaşımla görüştüm iphone 4 istedim eylülün 20'sinde Türkiye'ye gelecek.apple storeden almasını söyledim ve sitenin linkini verdim daha sonra, bu bana öyle anlatıki kafam karıştı 18 ay kontrat dedi, yok sim kilit açtırma parası dedi.....benim bildiğim fransada apple storeden alınca hiç bi sorun cıkmayacağı şeklinde bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam lütfen yardımcı olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhti2525 -- 25 Ağustos 2010; 17:35:30 >

• yok mu bilgisi olan arkadaş??
  • bi tane müslüman da şu ramazan günü bi yardım etseydi ne olurdu sanki.
  • Fransa apple store'da kontratsız satış var yani 18 ay kontrat fln yok. sim kilit actırma parası da yok factory unlocked zaten telefonlar. fiyatı da 16gb 630€, 32gb 740€.

sizin arkadaşınız galiba apple store yerine orange, sfr ya da Bouygues'e gitmiş. onlar kendi hatlarına kilitli satıyor fakat para verince kilidi iptal edebiliyorlar. Bir de bildigim kadarıyla onlarda kontratsız satış da yok...

Bu arada ben de sizden yardım isteyeyim. yarın gece paris'e gidiyorum. Acaba ordaki apple storelara gidebilir mi arkadaşınız stok durumunu merak ediyorum ona göre yanıma para alcam da
  • saolun yardımcı olduğunuz teşşekkür ederim.Bende size yardımcı olmak isterdim ama arkadaşım pariste değil; saint etinne de oturuyor inşallah size başka bi konuda yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.