Şimdi Ara

Fransiz araç siparisimi iptal etmelimiyim?? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saitates

Peki iptal etmek istesem kapora olayi nasil olur yada ne yapilabilir? arac ulke ici olmadigi icin fransadan bekleniyor zaten iki hafta icerisinde gelicegi soylendi..

12-13 sen öncede italya için ben zer bir uygulama vardı bi yaratığı türkiyeye iade etmediler bizde italyan marka araba alacaktık vazgeçtik sonra ne oldu?
    italyan başbakanı geldi türkiyenin 2. numaralı isöinin çocuğunun niikah şahidi oldu
    al bin kardeş arabana 3-5 sene sonra dostane ilişkiler geliştiririz nasıl olsa
    haa kaporanı vermeseydin alma derdim niye göz göre göre zarar ediyorsun
  • Cahillik olur, iyi etmişsin
  • Sen iptal etme güzel kardeşim güle güle kullan... Eqer bizim serefsiz miyonerler iş adamları yabancı ülkelerle anlaşma yapacaklarına baska ülkelere para kazandıracaklarına adam akıllı araba üretselerdi boyle olmazdı... sen mecbursun almaya kendi arabamızı üretseydik adam akıllı işler yapsaydık eyw iptal et derdim ama 21. yy dayız gelişmekteyiz hala ama arabamız yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Peki iptal etmek istesem kapora olayi nasil olur yada ne yapilabilir? arac ulke ici olmadigi icin fransadan bekleniyor zaten iki hafta icerisinde gelicegi soylendi..

12-13 sen öncede italya için ben zer bir uygulama vardı bi yaratığı türkiyeye iade etmediler bizde italyan marka araba alacaktık vazgeçtik sonra ne oldu?
    italyan başbakanı geldi türkiyenin 2. numaralı isöinin çocuğunun niikah şahidi oldu

İmzan çok ilginç gerçekten

Konu dışı oldu ama neyse : )

• Iptal et gitsin zaten Fransiz arabalari yaramaz😃
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanFatihh

quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

İmzan çok ilginç gerçekten

Konu dışı oldu ama neyse : )

http://forum.donanimhaber.com/m_56767166/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56767812

teşekkürler linke bakmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 25 Ocak 2012; 20:56:19 >

• Zarari goze alip dusunmeniz bile yeter. Ama iptal etmeyin. Yazik! Ama sundan eminiz ki bidaha olsa siparis vermessiniz . Umarim birilerine ornek olursunuz. Saygilar
  • Boşver iptal et 1000 tl kesinti olacaksa.Bu fransızlara para yedirmeyelim.Ellerinde patlasın malları.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.