Şimdi Ara

Fransiz araç siparisimi iptal etmelimiyim?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam kaparoyu iade edeceklerse siparişimi iptal ettirirdim, iade etmeyeceklerse aracı alırdım.
  • kesinlikle iptal etmelisin. hatta fransız olan herşeye fransız olmalısın. almayın arkadaş. madem araba alacaksın git alman arabası al. güney kore arabası al. biz üretebilirsek türk arabası al.
  • 1915 li yıllarda fakir Anadolu , yaşları 15-65 arası eli silah tutan bütün erkekleri savaşa gitmiş bir ülke düşünün...Var olacaklar yada yok olacaklar...Savaşıyorlar. Köyler, kasabalar boş..Çok yaşlılar, kadınlar, cocuklar ve sanatkar oldukları için askere alınmayan ermeniler var...Bu fransızlar önce bunlara dernekler, şeteler kurdurup Mavri Mira - Hınçak Komitası gibi...Sonra silahlandırdılar...Ve bütün Anadoluda erkeksiz köylerde, kasabalarda 1,5 milyon müslüman kadın, çocuk, ihtiyarı katlettiler..Bütün kasaba ve köyleri, yaktılar...Antep ve Adana ve Maraş ta Fransız askeri üniforması giydirilmiş ermeniler çok büyük katliamlar yaptılar..Bunu yaptıranlar Fransızlar...Cepheden dönen insanlar yapılanları görünce çıldırdılar..Ev yok, tarla yok, yakılmış..kasaba , köy yakılmış...Ana baba bacı evdeki kadınlar çocuklar yok..Öldürülmüş...ŞİMDİ BU İNSANLAR BUNLARI YAPANLARA TEŞEKKÜRMÜ EDECEKLERDİ ?.Hepsini Doğuya ermenistana sürmüşler, sürgün etmişler..katliam yok, sürgün var...KATLİAM OLSA BU GÜN ERMENİSTAN OLMAZDI...Şimdi o cinayetleri işletenler kalıp utanmadan sıkılmadan kanun çıkarıyorlar..Ermenilere yapılan katliamı inkar etmek suç...Peki sen CEZAYİRDE, RUANDA da, Nijerya da , Gine de, Çad da neler yaptın ? KAÇ MİLYON İNSANI VATANLARINI SANA KARŞI SAVUNUYORLAR diye paralı askerlerine Lejyonerlerine öldürttün..?..EY FRANSA ? Bu gerçekleri bütün Dünya biliyor..Gizli değil..Bunlarda hiç utanma ve sıkılma kalmamış...BUNLARIN MALINI NİYE ALIP PARA KAZANDIRAYIM YAHU ? ..Sebep varmı ?..Şeytan görsün yüzlerini...Bütün şirketlerini tek tek biliyorum.Fransız malı olarak veya Fransız şirketlrinden..Çöp bile almayacağım..Şahsi düşüncem...Çok öfke doluyum..Katliam yapan, Afrikada en korkunç soy kırımları yapan bir devlet , insan kasapları bana çıkmış sen 1915 te katliam yaptın diyor. .UTANMAZLAR....Bu konuyu kesip saygılarımı sunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Ocak 2012; 10:20:55 >

• kaporanızı alabilecekseniz iptal edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

1915 li yıllarda fakir Anadolu , yaşları 15-65 arası eli silah tutan bütün erkekleri savaşa gitmiş bir ülke düşünün...Var olacaklar yada yok olacaklar...Savaşıyorlar. Köyler, kasabalar boş..Çok yaşlılar, kadınlar, cocuklar ve sanatkar oldukları için askere alınmayan ermeniler var...Bu fransızlar önce bunlara dernekler, şeteler kurdurup Mavri Mira - Hınçak Komitası gibi...Sonra silahlandırdılar...Ve bütün Anadoluda erkeksiz köylerde, kasabalarda 1,5 milyon müslüman kadın, çocuk, ihtiyarı katlettiler..Bütün kasaba ve köyleri, yaktılar...Antep ve Adana ve Maraş ta Fransız askeri üniforması giydirilmiş ermeniler çok büyük katliamlar yaptılar..Bunu yaptıranlar Fransızlar...Cepheden dönen insanlar yapılanları görünce çıldırdılar..Ev yok, tarla yok, yakılmış..kasaba , köy yakılmış...Ana baba bacı evdeki kadınlar çocuklar yok..Öldürülmüş...ŞİMDİ BU İNSANLAR BUNLARI YAPANLARA TEŞEKKÜRMÜ EDECEKLERDİ ?.Hepsini Doğuya ermenistana sürmüşler, sürgün etmişler..katliam yok, sürgün var...KATLİAM OLSA BU GÜN ERMENİSTAN OLMAZDI...Şimdi o cinayetleri işletenler kalıp utanmadan sıkılmadan kanun çıkarıyorlar..Ermenilere yapılan katliamı inkar etmek suç...Peki sen CEZAYİRDE, RUANDA da, Nijerya da , Gine de, Çad da neler yaptın ? KAÇ MİLYON İNSANI VATANLARINI SANA KARŞI SAVUNUYORLAR diye paralı askerlerine Lejyonerlerine öldürttün..?..EY FRANSA ? Bu gerçekleri bütün Dünya biliyor..Gizli değil..Bunlarda hiç utanma ve sıkılma kalmamış...BUNLARIN MALINI NİYE ALIP PARA KAZANDIRAYIM YAHU ? ..Sebep varmı ?..Şeytan görsün yüzlerini...Bütün şirketlerini tek tek biliyorum.Fransız malı olarak veya Fransız şirketlrinden..Çöp bile almayacağım..Şahsi düşüncem...Çok öfke doluyum..Katliam yapan bir devlet , insan kasapları bana çıkmış sen katliam yaptın diyor. .UTANMAZLAR....Bu konuyu kesip saygılarımı sunuyorum..

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000

Prof.Dr. Osman Özsoy'un yazısından alıntı.
    ref:http://www.haber7.com/haber/20120125/Sarkozy-bu-belgeye-iyi-baksin.php

"""Düşmanı da rahatsız eden zulüm...

Yapılan mezalimden diğer düşman kuvvetleri bile rahatsız oldu. Savunmasız Müslüman halka yapılanlara dayanamayan Rus Başkomutanı, “Bütün bu hallere son verilmezse Müslüman halka silâh dağıtmak zorunda kalacağını” söyledi. Yine bunlardan birinde Rus Albayı Griasnoff, genç bir Ermeni kızını bir caminin avlusuna götürerek Ermenilerin yaptığı mezalimi göstermiş, yapılan iş karşısında üzüleceğini beklediği Ermeni kızın büyük bir zevkle kahkaha attığını ve yapılan işi beğendiğini söylemesi karşısında, bu Ermeni kızdan tiksindiğini ifade etmişti.

Kaç kişi öldürüldü?

Osmanlı arşiv belgelerine göre, 1914-1921 yılları arasında Ermeni çetelerinin saldırılarında 518 bin 105 Müslüman öldürüldü. Yine Rus ve Ermeni saldırılarında 1 milyon 604 bin Müslüman iç bölgelere göç etti. Bu göç esnasında 701 bin kişi de hayatını kaybetti.

Ermeni ve Rumların eli silâh tutan zümresi de, Türk köylerini basmak ve yağmalamak için çeteler hâlinde dağlara çıkmış olduğundan, onların geride kalan kadın, kız ve çocuklarına bakmak ve onları korumak da Osmanlı Devleti’ne düştü. Sunduğumuz belgenin özetini nefesinizi tutarak okuyun ve ecdadımızın nasıl bir millet olduğunu düşünerek iftihar edin.

İşte belgeler:

Müslüman ailelerin nezdinde korumaya alınan Ermeni ve Rum çocukları savaşın ardından kendi ailelerine teslim edildiklerinde, bunların çoğu kendi evlerinden kaçtılar ve tekrar Müslüman ailelerin yanına geri döndüler. Bu konuyla ilgili de pek çok belge mevcuttur. (Başbakanlık Osmanlı Arşivleri, DH-ŞFR, Dosya: 94, Belge: 233; DH-ŞFR, Dosya: 95, Belge: 157)

Diğer bir belgede; “Müslümanlar nezdinde bulunan kimsesiz Ermeni

kız ve çocuklarının Ermeni ruhanî liderlerine veya sahiplerine verilmesi, eğer kabul etmezlerse bunların bakım ve iaşesinin hükûmetçe üstlenileceğinin” Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Adana Valiliği’ne bildiriliyordu.

Hatta Osmanlı Devleti daha büyük bir âlicenaplık gösterdi ve geçici iskan sırasında Ermenilerin geride bıraktıkları mal ve emlâki alelâcele ve değerinden ucuza satmak zorunda kalmış olabilecekleri düşüncesinden hareketle, bu konuda mağdur olmamaları için de tedbir aldı."""

• Ben olsam bir dakika bile düşünmeden iptal eder, gidip japon veya kore menşeyli bir araç alırdım
  • arabayı teslim alsan bile gönül rahatlığı ile binemeyeceğin kesin

işler böyle giderse ikinci elde de ciddi bir zararın olacak.

bence iptal ettirirsen iyi olur

çünkü peugot ve citroen hedef tahtasında ilk sırada
  • bence verdiğiniz kapora çok yüksek değilse iptal ettirin, büyük ihtimal çevrenizden de gelecek bu tarz tepkiler, bu zamanda fransız arabasımı alınır vs. bence şartları biraz zorlayın iptal ettirebilirseniz iptal ettirin.
  • Sen arabayı teslim alana kadar unutulur gider herşey, boşver al gitsin..
  • ne olcak 1 araba degilmi diye dusunursek fransiz ekonomisine bir halt edemeyiz. ki malarinin cogu kalitesiz.guney kore araclarina bir goz gezdirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Arkadaşım,kaporanı alabiliyorsan siparişi iptal et kaporanı alamazsan zaten onlara bir zarar vermemiş olursun çünkü zarar bedelini kapora olarak senden almış olurlar.Fransa bu çıkardığı yasayı yutana kadarda bir daha Fransız malı kullanma.İşin özü budur.

-"1 haftaya unutulur"

-"Biz ne protestolar gördük"

gibi aciziyet içeren yorumlara odaklanma.Unutulursa unutulsun,sen hatırlıyorsan unutulmamıştır.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Al gönül rahatlığıyla bin arkadaşım sanki 1 araba almayınca o ülke batacak mı? Kaldı ki adamların fabrikası burda.

Damlaya damlaya göl olur.

Sadece forumu takip edenler Fransız aracı almasa ya da siparişini iptal etse ciddi ses getirir.
  • Akıllı olun yok zaten herkes düşman yok bilmemne muhabbetlerini bırakın artık... gönül ister ki barış olsun düşmanlık olmasın ama anlayın işte adamlar bizi düşman bellemişler özel yasa çıkarıyorlar siz hala neden bahsediyorsunuz...

Asala denen örgüt zamanında yurt dışındaki tüm diplomatlarımızı tek tek öldürürken ermenistanda kimse Hepimiz Türküz kınıyoruz falan diye sokaklarda çığırtmIyordu...Burda bir yanlış yapıldı ve bir gazeteci öldürüldü sonra ne oldu tüm kanallar aylarca haberini yaptı kınadı yetmedi kalabalıklar HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE yürüyüşler yaptı..

Onlarca askerimiz şehit olduğunda bile bu kadar kalabalık toplanılmadı...

TARAFINIZI BELLİ EDİN ETMEZSENİZ KENDİ ÜLKEMİZDE BİZİ DAHA ÇOOOK EZERLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 25 Ocak 2012; 11:40:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Al gönül rahatlığıyla bin arkadaşım sanki 1 araba almayınca o ülke batacak mı? Kaldı ki adamların fabrikası burda.

Damlaya damlaya göl olur.
    Sadece forumu takip edenler Fransız aracı almasa ya da siparişini iptal etse ciddi ses getirir.

Gidip Alman alınca ne oluyor? Merkel her dakika sana laf sokuyor o zaman sorun yok.

Saçma sapan boykotlar bunlar.

Sen almıyorsun devlet polis arabası olarak sivil araç Fluence alıyor. Mart ayında ilk elektrikli Fluence yine kamu kuruluşlarına verilecek. Çoğu siyah plakalı araçlar Megane ve Fluence.

Sen vatandaş olarak 1 tane almazsın devlet tek seferde 1000 tane alır o farkı kapatır.

Onu sen Alman aracı alanlara söyle arkadaşım.

http://forum.donanimhaber.com/m_56668440/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56668623

Sen vatandaş olarak üzerine düşeni yapıp gerekli kamuoyu oluşturursan baştakilere de sıra gelecektir elbet.

• iptal etme.böyle günlük siyasetlere bakarak hayatımızı şekillendirirsek alacak araba bulamayız.yarın dünkü gibi sıkı fıkı olur ilişkiler
  • Hz İbrahim mancınığa gerilmiş ateşe atılmayı beklerken gagasında bir damla suyla bir kuşu görür. Sorar İbrahim Peygamber nereye gidiyorsun amacın ne? Kuş cevap verir senin icin yakılmış ateşi söndürmeye gidiyorum der. Hz İbrahim cevap verir bir damla suyla bu kocaman ateş soner mi bosuna uğraşma der. Kuş cevap verir söndürmez ama safım belli olsun der.

Sizin de safınız belli olsun.
  • Eger bir Citroen fanatigi degilseniz Siparisinizi iptal edin derim en azindan ben oyle yapardim ;)
  • Ya arkadaş ben bu siyasi oyunlara neden alet olduğumuzu anlayamıyorum,adam başkanlık seçimi için bir kampanya başlattı ki bunun en önemli adımlarından biri ermeni lobisinin takdirini kazanmak olduğunu bilecek kadar zeki de bir adam.Biz kalktık devletlerin düşmanlığından bahsediyoruz.Yok öyle bir dünya arkadaşlar,çevirin yoldan geçen bir fransızı sorun Türkiye nerede diye bakalım kaç kişi size gösterebilecek.Fare dağa küsmüş dağın haberi yok.Artık böyle bir eylem çeşidi yok"ona kızdım onun malını almayım,buna tırt oldum bunu kötüleyeyim".Bu davranış biçimi masturbasyondan öteye gitmez.Bizler bizim de birer üyesi olduğumuz halkımızı şuna niye tepki vermiyorsun diye hor görme,ya da şunun malını niye alıyorsun diye küçümseme hakkımızı şu anda bizi her türlü pozisyonda düzen hükümetimizi başımıza getirdiğimiz zaman kaybettik zaten ki değil elin adamını protesto etmesini bekleyelim.Vergileri koyuyorlar çıt yok,benzini kendi halkına ağzından salyalar saçarak vergisinin vergisini alarak satıyorlar hala etrafta koyun sesleri,göbeğini kaşıyarak emeklilik yaşayan milletvekiline yüzde bilmem kaç yüz zam veriyorlar ama memurunu açlık sınırında yaşatıyorlar tepki yok. Üstüne "istikrar var elhamdülillah" deyip biat etmeler.Sonra da haydeee yürüyün vatan elden gidiyor şu fransanın yaptığına bak.Yok öyle bir dünya arkadaş.

Sen al arabanı arkadaşım,paşalar gibide bin.

• quote:

Fransız'ları boykot edicem diye şuna binene kadar Fransız'larla kanka olmayı tercih ederim;

Fransiz araç siparisimi iptal etmelimiyim??

Adamlar yarın çatır çatır senden toprak ve tazminat isteyecek.

O zaman görürsün kanka olmayı.

Tabii onlar senle kanka olursa görürsün.

• ben olsam iptal ederdim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.