Şimdi Ara

Fransız mallarına boykot çağrısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
10.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saka gıbı:) renoyamı , lorealemı , calvin kleine mı:) bu cagrıyı yapanların evlerındekı esyalarına bakmak lazım acaba hangı ulkenın mallarını kullanıyorlar:)sakacı seyler...hıcbırsey uretmeyen bır ulke ambargo koyacak..guldurmeyın a damı:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bizim komşu arabasına (Citroen) branda çekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükten geçen ürünü boykot edip, kendi ekonomimize mi saldıracağız ? 😂 ülkeye sokmuşsun ürünü ne anlamı kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Citroeninize ve Rönonuza Pejonuza bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleyin lütfen
    Moonwalk da yapın.
    Yan yatırmayın ama bence

• Neyi boykot ediceksiniz Türkiye yi domine eden en büyük otomobil firmaları Fransız..

İsmine kanmayın Türkçe ismi olup eskiden yerli olup Fransızlara satılmış Bir sürü markamız var..

Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinin bazıları fransız ...

Marketlerde ki cilt bakım ürünleri , bebek ürünleri
    ,Giyim süpermarket ler ,bezin firmaları Fransız..

Şimdi marka ismi vermek istemiyorum sıkıntı olmasın diye ama şuraya bazı markaları yazsam Sasa hadi ya o şirket Fransız mıydı yada ama o firmanın ismi türkçe yada biz o markayı yerli.sanıyorduk diyiceğiniz bir sürü Fransız malı var..

Neyse yapan yapsın eline ne geçicekse..

• Biraz önce pecot marka cipimi satıp kendime semt pazarından bir adet el arabası satın aldım. Pek mutluyum :P

• Dolar 8TL'yi geçmiş, Euro 9.5 Liraya dayanmışken, Çin Malı ürün bile alınamaz oldu

Fransız Malı ürün almayın he mi? Reis bizi İsviçre Halkıyla karıştırmış olmalı

• yabancı ürünlere boykotmu daha faydalı?

yerli ürünlere destek mi daha faydalı?

artık ona buna boykot yerine sürekli yerli malına yerli markaya yerli üretime yerli sermayeye destek yapsak daha iyi değilmi? yani alternetifi yok ise yabancı ürünlere yönelsek ki artık türkiyenin üretmediği hiçbirşey yok. araba desen yerli marka olmasa bile yerli üretim arabalar var.

yerli sermaye mesela teknosa vatan, yabancı sermaye mediamarkt gibi.

vestel arçelik yerli marka yerli üretim. samsung yabancı marka yabancı üretimi.

toyota honda yerli üretim.

herşeyin yerlisi var, yabancısı var. samsung yerine arçelik alsak, mediamarkt yerine vatandan teknosadan alsak ne fark eder bizim için? hiçbirşey kaybetmeyiz, ama yerliliği tercih ederek ülkemize ne kadar destek verirsek o kadar faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 26 Ekim 2020; 18:57:16 >
  • Fıransız araç fabrikaları kapatılsın :=)

• Fransız mallarına boykot çağrısı
  • TÜRKİYE'NIN FRANSA'DAN YAPTIĞI TİCARET İLE KAZANDIĞI PARA : 5.3 MİLYAR DOLAR

FRANSA'NIN TÜRKİYE'YE YAPTIĞI TİCARET İLE KAZANDIĞI PARA : 3.3 MILYAR DOLAR

+

FRANSA'NIN TÜRKİYE'DE YAPTIĞI YATIRIM : 5.4 MİLYAR DOLAR.

kesinlikle Türkiye nin karli çıkacağı bir boykot değil bu.hiç düşünülmemiş sanırım artısı eksisi

• yeni aldigim tefal tencere ile rowenta supurgemi yakiyorum arkadaslar

surekli gittigim carrefour market icin de bir care buluruz

• enizam E kullanıcısına yanıt

Turbo senmisin Fransız mallarına boykot çağrısı 

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Citroeninize ve Rönonuza Pejonuza bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleyin lütfen
    Moonwalk da yapın.
    Yan yatırmayın ama bence
    Bugün kendisinin sigorta kutusu ile ter dökerek verdiğim savaşta bunların hepsini kendisine "uygun" bir dille söyledim hocam.
    (Peugeot pişmanlıktır)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavşan dağa sürtmüş. Dağı badeledim demiş.

Halkın alım gücü düşünce herşeye boykot gelmiş oldu zaten. Ancak bu fevri hareketlerden zararlı çıkacak olan bizleriz. Hikaye bu boykot işi. Din kardeşi arapları boykot etsin önce uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

yeni aldigim tefal tencere ile rowenta supurgemi yakiyorum arkadaslar

surekli gittigim carrefour market icin de bir care buluruz

Rowenta, Alman Malı... Aman ha yanlış olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Ekim 2020; 19:34:22 >
  • an itibari ile akp liler renault parçalama videolarını bekliyoruz sayın troll tayfa :) emir büyük yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Ekim 2020; 19:29:7 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt

Bunu önce devllet yapmalı.

Türkiye’de üretilen araçlar dışında makam aracı alamazsın desinler de görelim

Doğrusu bu.

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

ben rowenta'yi hep fransiz mali saniyordum nedense. neyse o da merkel'e ders olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.