Şimdi Ara

Fransız mallarına boykot çağrısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
10.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm fransız menşeili niş parfümlerimi döküp, çakmağı çaldım, hülooooggg

• O zaman sen yan da yatır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

ilk videonun sonunda dayının iphonunun çalması 😂

• Deadwood kullanıcısına yanıt

Bursa'da ki Renault fabrikasını kapatıp mı boykot edelim yoksa kapatmadan mı boykot edelim?

• Fransa nın bizim malları boykot ettiğinin farkındasınız herhalde. Gerçi fransizlara laf anlatılmaz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Fransa nın bizim malları boykot ettiğinin farkındasınız herhalde. Gerçi fransizlara laf anlatılmaz ama

neyin varda neyini boykot etsinler vestelin kıytırık tv leri veya çamaşır makinelerini galiba boykot ediyorlar ki kullandığı bir tane türk malı yok yine bu makinelerinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Ekim 2020; 19:42:12 >
  • Horoz kesme videosu ne zaman gelecek bakalım 😂

• Haydi millet, Renault'ları Peugeot'ları yakma zamanı. 508'leriniz Talisman'larınız özenle yakılır bir PM atmanız yeterli  

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Horozu meşhur hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Haydi millet, Renault'ları Peugeot'ları yakma zamanı. 508'leriniz Talisman'larınız özenle yakılır bir PM atmanız yeterli  

Reis başka bir markanın muadil modelinin bana sıfırının parasını versin, bugün hiç düşünmeden 208'imi feda ederim ona. Hemde büyük bir şevkle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ekim 2020; 19:55:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükten geçmiş bir ürüne boykot uygulanmasının mantıklı tarafını anlatabilir mi birisi bana ?

Eğer bütün müslüman devletler bu birliktelikte samimi iseler, ihracatı, ithalatı tamamen kapatırlar Fransa ile alışverişi keserler. Al sana boykot olmuş olur.

Ben bir satıcıyım, fransadan ürün getirip satıyorum diyelim. Ürünü gümrükten geçirmişim vergisini vermişim insanlar almak istiyor diye. Bir bakıyorsun boykot geliyor. Fransanın çok da umurunda olur yani, olan senin iç piyasana olur.

• Bizim boykotumuz günlük oluyor. Zamanında İsraili, Amerikayı, Çini boykot ediyorduk noldu. Unutuldu gitti.

• Rica ediyorum oraya Opeli de ekleyiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikle danone ürünlerini alıcam bundan sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boykot edelim de onlar da ederse ne olacak?

2019 da Fransa'ya karşı 2.7 milyar ero fazla vermişiz yani daha fazla mal satmışız.

Üstelik ilk defa değil son 4 yıldır biz daha fazla mal satıyoruz.

Bu durumda bu işten zararlı çıkacak olan bizmişiz gibi görünüyor.

Eskiden olduğu gibi çok alıp az satmış olsan neyse ama durum tam tersi... 

https://www.haberturk.com/turkiye-fransa-dis-ticaretinde-son-durum-2848550-ekonomi

• Hükumete olan düşmanlığınız sizi kör etmiş.

Daha içimizde ki Fransızları bitiremedikki Fransayı boykot edeceğiz.

Yani gerçekten hayret ediyorum. Adamlar Türk mallarını boykot ediyorlar, bizim içimizdeki Fransız seviciler inadına Fransız ürünlerini alacaklarını söylüyorlar. Ulan her defasında Arap diye aşağıladığınız Katar bile Sizden daha fazla Türkiye ye sahip çıkıyor. Türk malları satılsın diye kampanyalar yapıyorlar.

Bizim ürün yelpamemiz Fransız kadar olmayabilir ama en azından karınca misali safları belli etmemeniz gerekiyor. Erdoğanı sevmeyebilirsiniz ama bu sizi kör etmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 26 Ekim 2020; 20:57:53 >
  • TÜRKİYE'DE SATILAN FRANSIZ MALLARIErdoğan'ın çağrısı sonrası Türkiye'de satılan Fransız mallarının neler olduğu merak konusu oldu. Birçok vatandaş internetten Fransız mallarını araştırmaya başladı.İşte Türkiye'de satılan Fransız marka ve malları:
    Benzin: Total ve Elf
    Süpermarket: Carrefour, Gima, Endi, ChampionSA
    Uçak: Air France, Airbus
    Yabancı Dil Eğitim: Fransız Kültür Merkezi (Dil Kursu)
    Giyim/Aksesuar: Pierre Cardin, Philip Patek, Lacoste, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Fred Joaillier, Givenchy, Berluti, Christian Lacroix, Louis Vuitton Malletier, Thierry Mugler, René Derby, Sonia Rykiel, Cacharel, Daniel Hechter, Fred Joaillier, Givenchy, Hermes
    Otomobil/Yedek Parça: Valeo Oto, Peugeot, Renault, Citroen, Michelin, Uniroyal, Recamic, Dacia
    Bilgisayar/İletişim Ürünleri: Sagem
    İnşaat: Ondulin Avrasya, Lafarge, Chryso, Weber Markem
    İlaç Firması: Servier, Fournier, Guerbet, Pierre Fabre Medicament, Allegra Antihistamine, Benzac, Benzagel, Benzamycin, Nicoderm, Novahistine, Novalgin, Stimate, Ceva
    Labaratuvar ve Test Cihazları: Chopin
    Endüstriyel Ürünler: Areva, Groupe Schneider, Metesan, Legrand, Helita Pulsar, Duval Messien Satelit, Franklin France, Merlin Gerin
    Sanayi Ürünleri: SNR Rulmanlari
    Elektrik Ürünleri: Telemechanique, Merlin-Geren, Square-D
    Çelik Sektörü: Arcelor
    Denizcilik: Beneteau (Jeanneau)
    Finans: Societe General Bankasi, TEB (Türk Ekonomi Bankasi, BNP)
    Bebek Maması/Giyim: Bledina, Mellin, Petit Bateau, DPAM
    Süt ürünleri (Yoğurt-Peynir): Danone, Yoplait, Delisle, Sprinkl'ins, La Vache Qui Rit, Arpin, Bel Paese, Belle Des Champs, Boisange, Brie, Camembert, Chamois D'or, Entremont, Etorki, Fine Bouche, Fromageries Riches Monts, Geramont, Gerard, Gervais, Jockey, Lepetit, Montagnard, Montrachet, Mountain Farms, New Holland, Precious, Roquefort, St. Albray, Taillefine, Tourtrain, Vieux Boulogne
    Mutfak Eşyası: T-Fal, Tefal
    Kozmetik: Vichy, La Roche Posay, Accentous, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Daniel Jouvance, Dr. Pierre Ricaud, Dulcia, Fresh Lash, Galerie Noemie, Great Lash, Guerlain, Kiotis, Lancome, Le Crayon Glace, Le Monde en Parfum, Les Meteorites, Long Wearing Lipstick, Long Wearing Makeup, Long Wearing Nail Polish, L'Oreal, Miami Chill, Moisture Whip, Orlane, Phas, Pierre Fabre, Rene Furtherer, Revitalizing, Roc, Shades of You, Sheer Essentials, Shine Free, Summer Sensations
    Sigorta : AXA Sigorta, Başak Sigorta (Groupama Internatinal), Başak Emeklilik (Groupama Internatinal), Güneş Sigorta, Equitable Life

• Bakin Ciddi diyorum dolar yaktilar, portakal ezdiler, kola alip doktuler. Simdi de fransiz arabasi yakacaklar mi merak ediyorum.

Cidden tam bi gundem degistirmelik konular. Fransa saygisizlik yapmissa kendi haline birakacaksin. Az konusup oz davranmak lazim. Biz cok konusuyoruz ama dolar 8.1

Fransayi davranislarindan dolayi da gelismis bir ulke yapisi olarak gormuyorum. Saygisizca davranislari var. Sanayi gelismesi hersey demek degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 26 Ekim 2020; 21:11:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbus uçak var bende A321 NEO.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.