Şimdi Ara

Fransız mallarına boykot çağrısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
10.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ligue 1 maçlarını izlemiyoruz o zaman çünkü başka fransız olan bir marka aklıma gelmiyor hee birde reno var ama araba alacak durum zaten yok Fransız mallarına boykot çağrısı 

ayrıca fransaya laf edin tamam kabul ama kaç haftadır arabistanda türk malını almayın, dokunmayın, ellemeyin diyecek kadar işi ileriye götürmüşler, ürünlerin üstüne yunan bayrağı açıp yunan malı alın diyorlar onlara niye ses çıkarmıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 26 Ekim 2020; 16:58:55 >
  • Parasını verirsen neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız Malı ürün alamadığı için halkın büyük bir bölümünü ilgilendirmeyen durumdur...

• Ben alırım kardeşim o ilk önce 8 lirayı aşan doları düzeltsin Fransız mallarına boykot çağrısı 

• Citröen cactüsümü yaktım az önce..

• Bugünkü yaşadığım Peugeot rezaletinden sonra artık ciddi ciddi düşündüğüm eylemdir.

Not: Son derece ciddiyim, bugün epey sövdürdü kendine Peugeot, yola çıkamadım, Reis'in zamanlama 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ekim 2020; 18:32:48 >
  • Benim arabayı yakabilirler konumda veririm. Nasıl olsa kaskosu var :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arada abd ürünlerini boykot etmiştir. Herkes vestelin akıllı telefonlarına saldırdı. Ne oldu o dönemde yerli üretim sloganıyla samsungdan bile pahalı satarak vesteli dahada zengin ettik. Üc ay sonra gene apple satışları patladı. Beni şuanda sadece ekonomi ve alım gücü ilgilendiriyor. Dolar olmuş sekizin üstünde başka konularla gündeme bile gelmiyor. Tl pul oldu gitti. Herseye zam ama onuncu gündem maddesi medyada.

• Devlet önce elindeki fluence arabaları elden çıkarsın. Her yer onlarla dolu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aramızda ne kadar Fransız varmış böyle...

Bir Boykot dedik, hemen saldırmışlar.

• fransanın hangi meyvesi meşhur, abd ve hollandayı portakal bıcaklayarak protesto etmiştik fransayı protesto edesim geldi.

*lütfen pahalı olan egzotik meyveler söylemeyin

• Emine Hanım tüm Fransız koleksiyonunu açık artırma ile satıp gelirini bir hayır kurumuna bağışlasın, yeni aldığım parfümü wc ye dökücem sözFransız mallarına boykot çağrısı 

• Suudi’ler bizi boykot ederken onları da boykot etseydik ya, Arap olunca yemedi galiba...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 31 Aralık 2020; 17:3:56 >
  • Fransız mallarına boykot çağrısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Migrosu bırakıp carrfeur toyotayı bırakıp renoya geçiyorum. Çünkü reis ne zaman birşey söylese tersi gerçekleşiyor. Renolar en az %30 prim yapar.

Ben carefourdan alışveriş yapıyorum valla en büyük orası kendileri almayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Ekim 2020; 18:3:6 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.