Dün gece hic tanimadigim bir tavaya Sırf Tefal'e benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim. Sonra da sapını kırdım. |
Fransız mallarına boykot çağrısı (7. sayfa)
-
-
Boykot edilir veya edilmez. Orası kişinin kendi kararıdır. İnadına Fransız malı alacağım diyenler varya onlar Fransaya bağış kampanyalarına da katılabilirler!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: heamvivna
Hükumete olan düşmanlığınız sizi kör etmiş.
Daha içimizde ki Fransızları bitiremedikki Fransayı boykot edeceğiz.
Yani gerçekten hayret ediyorum. Adamlar Türk mallarını boykot ediyorlar, bizim içimizdeki Fransız seviciler inadına Fransız ürünlerini alacaklarını söylüyorlar. Ulan her defasında Arap diye aşağıladığınız Katar bile Sizden daha fazla Türkiye ye sahip çıkıyor. Türk malları satılsın diye kampanyalar yapıyorlar.
Bizim ürün yelpamemiz Fransız kadar olmayabilir ama en azından karınca misali safları belli etmemeniz gerekiyor. Erdoğanı sevmeyebilirsiniz ama bu sizi kör etmesin...Ne alakası var..
Türkiye de en büyük yatırım ortakları Fransız sen kör olmuşsun esas Türkiye nin en büyük katma değer getiren Renault fabrikasını mı kapatalım ordan arabamı almayalım..
Araba ihraç mı etmiyelim..
Bugün senin renault dediğin fabrika ürettiği araçların %70 ihraç ediyor başka ülkelere satıyor.. benim bildiğim Türkiye'de üretilen hem araba hem sadece motor şanzıman 17 farklı ülkeye ihraç ediliyor ..
Türkiye ye kaç milyar Euro para kazandırıyor biliyormusun..
Hadi bakalım kimin gözü kararmış...
Renault da kaç bin kişi çalışıyor biliyormusun yan kolları ile Kobi esnaflarla onbinlerce insan ekmek yiyor ailelerini kat bu rakam yüzbinler olur.. yüzbinlerce insan açmı kalsın..
Bir önceki sayfada Fransız şirketlerinin listesi bazıları ülkedeki en kilit kritik noktalarda ne yapsın millet iflas etmeyi göze alıp işçilerini işden çıkarıp işmi yapmasın..
Türkiye den ne gidiyorki Fransa'ya ciddi bir katma değer olarak adamalar lafta boykot eder.. ama bizde ciddi Türkiye ye KDV iş gücü yapan Fransız firmalar var..
Bazı lafları cümleleri kurarken birilerinin ekmekleriyle oynadığınızı unutmayın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamlara yerli fabrikaları sat sonra gel boykot'a davet et. Güzel kafa. Güzelim Tikveşli'yi önce Danone aldı. Sonra duyduk ki Danone, Sırma Su firmasının yüzde 50.1 hissesini satın almış. Şimdi ben yerli diye Sırma su içiyorum. Ama yerli olmuyormuş 🙄 boş boş konular muhabbetler
edit: her şey bir kenara. o fabrikalarda çalışan yüzlerce Türk çalışan var. Onlara ayıp etmek demek bir kere o açıklama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 27 Ekim 2020; 0:4:22 > -
ucuz olduktan sonra her ürünü fransa alırım
-
Az önce Renault Kadjaar marka jipimi mahalle meydanına çekip komple apartman olarak üstünde tepindik, fransaya lanet okuduk ama olan jipe oldu tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Ekim 2020; 2:4:56 > -
Komili Sırma Amerikan bir kere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay çakaaal, arabayı yaktırıp kaskodan 0 ını aldırtcan deeemiquote:
Orijinalden alıntı: sissilBenim arabayı yakabilirler konumda veririm. Nasıl olsa kaskosu var :)))
Fransadan parfüm getirmeyin
-
Artık koka kola içmeyeceğim
Sarı kola ve dua ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 27 Ekim 2020; 2:22:13 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fransız fabrikalar kapatılsın
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Bahsettiğiniz şeyler yerli ürün. Milli değil ama yerli. Made in Turkey yani.
Fransa'dan ithal edilen ürünlere boykot uygulayacaksınız. Ne diye kendi ürettiğiniz şeye boykot uyguluyorsunuz?
-
Kardesim renoya binmeyecezde neye binecez az yakan,parcasi ucuz ve on takimi atasi torostan gelen saglamlikta baska araba yok. Fiat tofas deme lanet girsin rezalet arabalari sanayiden cikamiyorduk habire ariza yakit desen reno kokluyor fiat eh iste salla pati.
Gündem degistircem diye ne yapacagini sasirdi. Sen kavga edeceksin diye ceremesini neden millet ceksin ki ? Öyleyse araplarin bize yaptigi boykot gibi yaparsak onlardan ne farkimiz kalir? Senin görevin dis ülkelerle iyi gecinip ekonomiyi güclü tutmak Türkiyenin gercek sorunlarini cözüp refaha kavusturmak! Üstünü ortüp saga sola haykirmak degil. Kaldiki her avrupaya serzenisinde orada yasayan Türkleri zedeliyorsun hergün onlara karsi olabilecek önyargiyi kiskirtiyorsun!
Ama bunlar gene tribüne oynamak aradan aylar gecer gene dersin dostum Macron, kardesim Putin, kankam Trump.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 27 Ekim 2020; 9:10:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: kyibeBursa'da ki Renault fabrikasını kapatıp mı boykot edelim yoksa kapatmadan mı boykot edelim?
Kapatabiliyorsan kapat
-
Portakal pıçakla
İphone kır
Çinli diye çinili fırın taşlayıp koreli turist kovala
Ahööpeli ve meğabeli kardeşlerimizin yeni yaratıcı çözümlerini bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: halil altın
Boykot edilir veya edilmez. Orası kişinin kendi kararıdır. İnadına Fransız malı alacağım diyenler varya onlar Fransaya bağış kampanyalarına da katılabilirler!öyle bişey yok bak araplar %90 vergı getırdı turk urunlerıne sen neden getirmiyon
-
Şu araba ihracatımızı merak ediyorum ya böyle kriz pandemi döneminde devreye girmeyecekte ne zaman devreye girecek. Artık salın şu ürettiğiniz!! arabaları da millet 2. el arabalara tonla para bayılmasın :))
Hala üretiyoruz lafı yok mu deli ediyor beni!! Vidasını sıktığımız desenize!!
-
Katılıyorum. Boykot demekle olmaz. Madem öyle uygula %200-300 vergi gör bakalım millet alabilecek mi! Reisinki anca laf..Zaten Allah bi çene vermiş (keşke bize de verseydi :) onun sayesinde yürüdü gidiyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X