Şimdi Ara

FRANSIZCASI İYİ OLAN ARKADAŞLAR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu metnin çevrilmesi lazım malum google translate çeviriden başka her şeyi yapıyo. yardımcı olursanız cok mutlu olurum

'' Léon (orijinal adı: Leén the Professional), Luc Besson tarafından yazılan ve yönetilen 1994 yılı Fransa yapımı bir filmdir. Filmin başrollerinde ise, Jean Rêno, Natalie Portman , Gary Oldman, Danny Aiello yer almaktadır.

Konusu:
    12 yaşında New York'ta yaşayan bir kız olan Mathilda üvey ailesinin yanında yaşamaktadır. Babası uyuşturucu ticareti yapar. Mathilda'yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, Stansfield ve adamları Mathilda'nın tüm ailesini katleder.O sırada alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır.En çok ihtiyacı olduğu sırada Léon'un dairesine saklanarak kendini kurtarır.Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı bir sevgi besler.Onu korur. Aralarında kuvvetli bir bağ oluşur.Mathilda 'nın tek amacı kardeşinin katillerinden intikam almaktır. Leon ise Mathilda'ya yardım etmektedir. ''

En azından online olarak yardım edebilecek birilerini bilen varsa yazabilir mi ?

• le'grogia 12 tantamo é çamana su kara eto New York Mathilda, jule'é ino padru sakki. Padre la'tanra gamoçi. Frenterta hopas Mathilda kusa goren moko. Oga ne Stansfield, hamaga le'prosta tento kalam Mathilda ma çaula. Uppa tartu. Panke le'fastioné proagata amene lost Mathilda jo's. Léon gaust rappa krone se kratta makka sugus de'fava. Léon para to ameré. Jouis Mathilda pa ronti se kadaré marastu. Jo'i la matta sur mar, nukko herenté sulo. Mathilda le'jonte un prante karatti. Leon uma sarur te Mathilda.

Biraz zorlandım ama yaptım biraz zordu açıkçası ..

ŞAKA ŞAKA SALLADIM FRANSIZCA BİLDİĞİM FALAN YOK....... ŞAKA AMAÇLIYDI ÖZÜR DİLERİM ...

• Bu mesajı editleyeceğim fakat çeviri kalitesi hakkında garanti veremem daha yolun çok çok başındayım

Léon est le français film qui a dirigé et écrit par Luc Besson dans 1994.Les starrings sont Jean Rêno, Natalie Portman , Gary Oldman, Danny Aiello.

Mathilda a 12 ans et habite dans (le)New York avec les beaux-parents.sa père commerce drogue.seulement raison d'elle habite avec sa beaux-parents est sa frérot.

un jour Stansfield et son hommes tuent toute la famille de Mathilda.heureusement elle est vivant parce que elle était à le shopping quand Stansfield est venu.elle se cache à la maison de Léon.Léon est un tueur imperturbable.mais il sent amour sur Mathilda et protège Mathilda.il y a la relation fort entre Mathilda et Léon.seulement but de Mathilda est la vengeance du frérot et Léon aide Mathilda.

birisi kontrol ederse daha iyi olur çünkü çok iyi değilim,bir yerlerde yanlış çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 12 Nisan 2014; 17:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fırkateyn171 kullanıcısına yanıt
    Ceviri hala gecerlimi eger istersen cevirebilirim
  • adish A kullanıcısına yanıt
    Evet evet hatta yarın teslim edicem çok iyi olur
  • karatekid55 kullanıcısına yanıt
    önemli değil :D ama yardım edebilecek birilerini duyarsan falan haberdar edersen çok iyi olur yarın teslim edeceğim çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.