Şimdi Ara

Freaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMAFreaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMAFreaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMAFreaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMAFreaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMAFreaky Awesome %100 TÜRKÇE YAMA

Arkadaşlar Yeni Çıkan "Freaky Awesome" isimli Bu güzel Pixel Dungeon Tarzı Oyunun Çevirisi Tamamlamış Bulunmaktayım. Umarım Beyenirsiniz.

Not: Arkadaşlar Oyunda tek sıkıntı. Oyun içinde Esc ye bastıktan sonra ayarlar kısmına girmeyin. Yoksa Dil değişiyor ve düzeltmeniz için Save dosyalarını silip yeniden başlatmanız gerekir.

Not2: Rar'dan çıkan resources.assets dosyasını data klasörünün içine yapıştırın. İYİ OYUNLAR.

http://s6.dosya.tc/server11/ahpxbs/resources.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1986 -- 20 Ekim 2017; 15:34:7 >

• Çevirdiysen bir bildiğin vardır.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Saol zebercet :D benim hoşuma gitti oyun. O yüzden bir el attım. Bu versiyon 1.00. Patch çıkmış v1.00.02 diye bazı hataları gidermişlerdir. Ama yama tüm versiyonlarda çalışır sanırsam. Güncellendikçe bende güncellerim oyunu. En azından bir türkçe oyun Bir türkçe oyundur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1986 -- 20 Ekim 2017; 18:20:35 >
  • Oyunun amacı nedir konusu filan ? :D Burdan ilgimi çekti ama henüz steam üzerinde inceleyemedim oyunu :)
  • wrongday W kullanıcısına yanıt
    Bildiğin İsac tarzı dungeon oyunu. Tabi isacın eline su dökemez ama dungeon oyunları seven için farklı bir tarz olmuş. Yaratıkları öldürdükçe mutajen biriktiriyon ve bu birikimler değişik mutasyonlar geçirmeni sağlıyor. Diğer karakterleri açman için kilitli olan yerlerdeki mutasyonları açman lazım. Bunlar içinde anahtar altın sikke vs istiyor. Oyun bu şekilde dungeon dungeon geziyon :D Çok oyunculu olması güzel. Oyunun daha gelişeceğini düşünüyorum. Denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1986 -- 20 Ekim 2017; 19:43:53 >
  • Oxygen1986 kullanıcısına yanıt
    Çok oyunculu olması güzel rasgele kişilerle mi oynuyoruz yoksa illa arkadaş şart mı ? Vede rakip gibimiyiz yoksa aynı takımda mı yer alıyoruz :)
  • wrongday W kullanıcısına yanıt
    Eşli oyunun her türlüsü mevcut yerel, çevirimiçi vs vs. Ama online kısmı daha betada. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1986 -- 20 Ekim 2017; 19:56:33 >
  • Kardeş, eline emeğine sağlık, ona sözüm yok. Bak, oyunu çevirmemiş olsaydın tek bir kelime bile etmezdim!

Yani kardeşim, şu konuda yazdığın:

Saol

geziyon

biriktiriyon

beyenirsiniz

gibi kelimeler, çevirmenlik yapan birine yakışmıyor. Türkçe'yi doğru kullanmayan-konuşmayan biri aynı zamanda onu doğru bir şekilde de çeviremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 21 Ekim 2017; 16:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın pek çok çevirisini denedim, hiçbir çevirisinde böyle hatalar yok. Sadece foruma yazarken biraz daha özensiz yazıyor. Dediğim gibi çevirilerinde sıkıntı yok.
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tesekkurler mehmet ama Cevirilerimde sikinti yok herzaman dikkat ediyorum. Sadece forum sayfalarimda yorum yaparken pek dikkat etmiyorum. Zebercetin dedigi gibi. Forumda konusma diliyle yazdigimda oluyor. Duzgun yazdigimda oluyor. Okadar onemli degil anlasiliyorsa yeter benim icin. Onemli olan oyun cevirilerimde sikinti olmamasi. Çevirilerimi beğenmezsin orasini bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1986 -- 21 Ekim 2017; 17:19:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.