Zeki ,çevik,planlı programlı bi şekilde insanları rüyalarında katletmeyi seven kahramanımız.Bağlı bulunduğu alan filmlerinden de anlaşılabileceği gibi Elm Sokağı çevresidir Silahı işe parmaklarında bıçaklar olan eldivenidir
Jason Voorhees :
Freddy'nin aksine hantal,aptal ama bu zihinsel dezavantajlarına doğru orantılı olarak çok güçlüdür.Silah olarak belli bi silahı yoktur.Bazı filmlerinde testere,bazılarında sopa,satır ve yoldan bulduğu bilimum kesici-delici-hırpalayıcı aletlerdir.Rakibine Allah ne verdiyse dalar
Niyeyse ben bu tiplemelerin ikisinden de etkilenmiyorum. Elm sokağı,13. cuma falan bana çok basit geliyo
Bunlar korku filmlerinin efsaneleridir. Korkutuculuk tartışılır ama ikiside bu işin yapıtaşlarıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 2 Kasım 2009; 3:39:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: 53
Niyeyse ben bu tiplemelerin ikisinden de etkilenmiyorum. Elm sokağı,13. cuma falan bana çok basit geliyo
O zaman niye cevap yazıon olm?
Freddy tek geçerim...
bu filmler sahiden korkunç değil ama yukarde denildiği gibi korku filmlerinin temelidir bu filmler.
Bence tabiki freedy,diğer mandavalı adamdan saymam
Freddy Jason'da kimdir
Beyler ayıp oluyo ama ha
ben hep en iyisi Freddy diye düşünüyodum ama resme baksanıza eldiveni yanlış eline takmış salak bu arada freddy'nin soyadı yanlış yazılmış
quote:
Orijinalden alıntı: Nbcheroes
ben hep en iyisi Freddy diye düşünüyodum ama resme baksanıza eldiveni yanlış eline takmış salak bu arada freddy'nin soyadı yanlış yazılmış
Krueger değil mi?
Jasonu tek geçerim
Freddy'nin fırlama yönü hoşuma gidiyor ama jason'da çok soğukkanlı o yüzden Jason...
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Freddy tek geçerim...
@JaSoN_'ın paylaştığı sahne süper çok küçükken izlemiştim rüyama girmişti o Freddy'nin göz kırptığı sahne
Freddy
Freddy tabiki kabuslarımızın Dehşet veren kahramanı
Jason gibisi varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme