Şimdi Ara

Free Rapid Downloader v0.81 FINAL TÜRKÇE ( Rapid share ' den hızlı program indirmek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Free Rapid Downloader v0.81 FINAL | 4.87 MB

Free Rapid Downloader v0.81 FINAL  TÜRKÇE  (  Rapid share ' den hızlı program indirmek  )

Free Rapid Downloader, Rapidshare ve diğer dosya indirme servislerinden indirmeyi destekleyen basit bir Java indiricisidir. Bir tarayıcı ile bağlantılarınızı sadece kopyalamayın ve bu uygulamaya yapıştırın. Free Rapid Downloader gerisini kendisi idare edecektir. Artık başkaca tıklama veya rahatsız edici bekleme yok.

Ana Özellikler
    * Birden fazla servisten eşzamanlı indirme desteği
    * Proxy listesini kullanarak indirme
    * Yükleme geçmişi
    * Akıllı pano izleme
    * Sunucuda dosyanın varlığını otomatik kontrol
    * Otomatik kapanma seçenekleri
    * Otomatik güncelleştirme eklentileri
    * Basit CAPTCHA tanıma
    * MS Windows, Linux ve MacOS üzerinde çalışmaktadır
    * Kullanımı kolaydır
    * Çoklu Dil arayüzü - Çek, Brezilya Portekizcesi, Danca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Çince, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Rusça, Slovakça, İspanyolca, Türkçe, Lehçe Ukrayna Japonca
    * Inanılmaz görünüyor

DOWNLOAD
    İNDİR

http://rapid share.com/files/222005444/Free_Rapid_Downloader_v0.81_FINAL_-hayaletferdi.rar

NOT : LİNK TEKİ rapid share ARASINDAKİ BOŞLUGU KALDIR AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_arikan_22 -- 2 Temmuz 2009; 17:25:26 >

• Free rapid Downloader v0.81 FINAL | 4.87 MB

Free Rapid Downloader,**** ve diğer dosya indirme servislerinden indirmeyi destekleyen basit bir Java indiricisidir. Bir tarayıcı ile bağlantılarınızı sadece kopyalamayın ve bu uygulamaya yapıştırın. Free Rapid Downloader gerisini kendisi idare edecektir. Artık başkaca tıklama veya rahatsız edici bekleme yok.

Ana Özellikler
    * Birden fazla servisten eşzamanlı indirme desteği
    * Proxy listesini kullanarak indirme
    * Yükleme geçmişi
    * Akıllı pano izleme
    * Sunucuda dosyanın varlığını otomatik kontrol
    * otomatik kapanma seçenekleri
    * Otomatik güncelleştirme eklentileri
    * Basit CAPTCHA tanıma
    * MS Windows, Linux ve MacOS üzerinde çalışmaktadır
    * Kullanımı kolaydır
    * Çoklu Dil arayüzü - Çek, Brezilya Portekizcesi, Danca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Çince, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Rusça, Slovakça, İspanyolca, Türkçe, Lehçe Ukrayna Japonca
    * Inanılmaz görünüyor

DOWNLOAD
    İNDİR

http://rapid share.com/files/222005444/Free_Rapid_Downloader_v0.81_FINAL_-hayaletferdi.rar

NOT : LİNK TEKİ rapid share ARASINDAKİ BOŞLUGU KALDIR AMA

Free Rapid Downloader v0.81 FINAL  TÜRKÇE  (  Rapid share ' den hızlı program indirmek  )

• İNDİRDİKTEN SONRA PROGRAMI BAŞLATIN SONRA İNDİRECEGİNİZ FİLM VİDEO VE MÜZİK ALBÜMLERİNİN VS... İNTERNET ÜZERİNDEN BULUN BULDUKTAN SONRA

rapid share OLAN LİNKİ KOPYALA FARE YARDIMI İLE

SONRA KLAVYE DEN

CTRL+C

TUŞUNA BAS

YA DA PRORAMDA URL YAZAN YERE YAPIŞTIR VE KARŞINA GELEN PENCEREDE BAŞLATTA TIKLA NEREYE YÜLLEMESİNİ DE SEÇEBİLİRSİN BU PENCEREDE OK

YANİ KISACA SI KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIKTAN SONRA İSTEDİGİNİZ KADAR YAPABİLİRSİNİZ VE PC ACIK KOYUP SİZ UYKUYA DEVAM YADA İŞE VEYA GEZ PC İNDİRSİN SIRAYLA

MODEM RESET DERDİNE SON

GÜLE GÜLE KULLANIN

TEŞŞEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_arikan_22 -- 2 Temmuz 2009; 16:40:40 >
  • rapid share ARASINDA BOŞLUK KOYMAMIN SEBEBİ BİRLEŞİK YAZINCA KABUL ETMİYOR

İNDİRİRKEN rapid share BOŞLUKLARI KALDIRIN VARSA EGER
  • Artık herkes belli başlı indirme yöneticileri kullanıyor. Bunu kullacak kişi pek fazla olmaz.
  • ben paylaşayımda milletin sorununa care olursa ne mutlu ben onca program kullandım bi bunu begendim
  • Paylaşmana bişi demedim. Ufak bir yorumdu sadece. Download hastalığına yeni yakalananlar için iyi olur: ))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jldownloader 2 indirme yapmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla sende daha ıyısı varsa paylaş ben bunu bulabıldım varsa paylaşıan iyi olur ok
  • Teşekkürler.Birde bunu deniyecem
  • Tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sir Night

Artık herkes belli başlı indirme yöneticileri kullanıyor. Bunu kullacak kişi pek fazla olmaz.

Öyle deme dostum Free Rapid kullanıcılarının işine yarayabilir.Teşekkürler paylaşım için!
  • program süper çok güzel çalışıyor. uzun zamnadan beri böyle iyi sorunsuz program arıyodum. ellerine sağlık.
  • .dlc uzantılı rapid linkleri eklenmiyor anladıgım kadarıyla şimdilik en favori program jdownloader genede tesekkurler.
  • Abi rapid premium sahibi olmayanlar için süper bence. Yeni kullanmaya başladım ve çok güzel görünüyor. Teşekkür ediyorum paylaşan arkadaşımıza. Süper paylaşım diyorum...
  • teşekkürler paylaşımın her türlüsüne
  • durdurma bekleme var mı?
  • http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/jwdywIUydasf.swf Rapidshare Downloader başka söze görek yok .
  • Gördüğüm en iyi program vala super cok saol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.