Şimdi Ara

Freedos Format DVD sini Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler..Freedos düzdüğüm kasaya eski bilgisayarıma format attığım korsan DVD ile Win 7 yüklemeye çalıştım ama olmadı.Boot önceliğini DVD rom a vermeme rağmen içinde dvd yokmuş gibi siyah ekranda "press any key..." yazısı çıkıyor.Acaba format için ayrı işletim sistemi yüklemek için ayrı DVD mi yapmak lazım .Anakart MSI H110M gaming.Anakartta boot öncelkiğinden başka yapmam gereken bir ayar varmıdır ? Veya şurdan Win 7 veya Win 10 indirip şunu şunu yap diye işlemleri adım adım tarif edebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskattention -- 9 Ağustos 2016; 12:22:49 >

• UEFI yi kapatmaniz lazim.
  • Hocam ana kartın arayüzünü biliyorsanız tarif edermisiniz ? Enabled yapabileceğim bir kaç şey hatırlıyorum.

Edit: Şimdi baktım Boot mod diye bir seçenek var LEGACY+UEIF veya UEFI seçiliyor bende LEGACY+ UEFI seçili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskattention -- 9 Ağustos 2016; 12:53:01 >
  • o zaman ya dvd rom okuyamıyor yada cd nin boot ozelligi yok
  • Peki elimde USB bellek var Windows 7 USB DVD Download Tool diye bir program indirdim windows 7 iso dosyası indirip onu programla usb ye yazdırmam gerekiyormuş.Usb den sistem kursam olurmu ? Ayrıca bu iso dosyası için link verebilirseniz sevinirim.
  • UP!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 PC CD'yi okumuyor
    13 yıl önce açıldı
    WİN 10 DVD ROM OKUMUYOR ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.