Şimdi Ara

Freedos MSI ge60'a flash bellekle windows 7 64 bit kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Freedos'a Windows 7 kurmakla ilgili yazıları inceledim, boot edilebilir bir flash bellek oluşturdum. Okuduklarım ve araştırdıklarım neticesinde cevap bulamadığım aklıma takılan bazı noktalar var. Biraz acemilik de var :)

Birkaç gün içinde elime ulaşacak MSI ge60. Şimdi açtım ben bilgisayarı ve diyelim ki bios ekranını kaçırdım basamadım (pek deneyim yok.) Sistem açıldığında freedoslu bir bilgisayarda insanın karşısına ne gelir? Bilgisayarı kapatmak veya yeniden başlatmak için belli komutlar mı girmek lazım?

Bir de biostan boot önceliği belirlerken bilgisayarın usb belleği görmesi gerekecek mi? Yani bunun için açar açmaz hemen takmak mı lazım?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Bir de biostan boot önceliği belirlerken bilgisayarın usb belleği görmesi gerekecek mi? Yani bunun için açar açmaz hemen takmak mı lazım?

usb'yi bilgisayar açıkkende kapalıykende taksan farketmez, boot ekranındayken üstünde olması yeterli görmesi için
    quote:

freedoslu bir bilgisayarda insanın karşısına ne gelir? Bilgisayarı kapatmak veya yeniden başlatmak için belli komutlar mı girmek lazım?

komut girmek gerekmiyor, windowstaki gibi yeniden başlatma ve kapama yeri var
  • Tamam çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.