Kurumsal firmalara ve şahıslara web tabanlı çözümler üreten freelance çalışma şeklini tercih eden bir MCPD ünvanına sahip yazılım uzmanıyım. Web yazılım konusunda Asp.Net,C#,Mssql,Mysql,Visual Studio gibi bir çok platformda tecrübe ve bilgiye sahibim.
Referanslarımda belirttiğim/belirteceğim gibi bir çok web tabanlı yazılımlar geliştirdim.Profesyonel web çözümleri için bana bu site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
İnteraktif Ticaret siteleri Online Satış Web Portalları CRM Tabanlı online satış odaklı projeler e-Marketing E-Commerce Web Analytics Positioning Intrapreneurship Online Advertising Online Community Managment In-Site Customer Experience Online CRM Tourism 2.0 Twitter PR Hotel Marketing
Referans Projeler listem hakkında bilgi almak için
Web yazılım konusunda Asp.net,C#,Mssql,Mysql,Visual Studio gibi bir çok platformda tecrübe ve bilgiye sahibim.
Referanslarımda belirttiğim/belirteceğim gibi bir çok web tabanlı yazılımlar geliştirdim.Profesyonel web çözümleri için bana bu site aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
İnteraktif Ticaret siteleri Online Satış Web Portalları CRM Tabanlı online satış odaklı projeler e-Marketing E-Commerce Web Analytics Positioning Intrapreneurship Online Advertising Online Community Managment In-Site Customer Experience Online CRM Tourism 2.0 Twitter PR Hotel Marketing
Referans Projeler listem hakkında bilgi almak için