Arkadaslar bir sounum var, durum soyle, nictr den bir domain aldim org.tr li, sonra freewebtown a kayit oldum, ftp falan web sayfami da yukledim, nameserver isimleri olan ns1.freewebtown.com ve ns2.freewebtown.com isimlerini de nictr den kaydettim, bir gun sonra aktif oldu ve ben freewebtown dan DNS Admin sekmesinden domaini kaydettim. Ancak simdi ne tarayicidan sayfami yazsam, freewebtown in anasayfasi cikiyor benim web sayfam cikacagina DNS ayarlarni miyanlis yapiyorum acaba
WWW IN A da freewebtown in ip adresi yaziyor burayi mi degistirmem gerekiyor ki Sorumunumu anlatabilmisimdir umuyorum, yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
olarak değiştirirseniz sorun yaratacağını sanmıyorum
freewebtown soruluyor freewebdot değil sanırım. Yoksa konuyu açan arkadaşmı free leri karıştırdı.
freewebtown ile sorunum, freewebdot ta org.tr ler yok o nedenle town i deniyorum. Ama sorun devam ediyor, anlamadim gitti, ns leri dogru giriyorum, sonra freewebtown sitesinden dns ayari yapmak icin ilgili kisma register ettigim domaini giriyorum, gerekli degisiklikleri yaptiktan sonra, web sayfasindan regoster ettigim org.tr li siteye girdigimde freewebtown in ana sayfasi cikiyor.
Bir fikri olan var mi? Tesekkurler
Domain'inizi ns.freewebtown.com ve ns2.freewebtown.com olarak dns yönlendirmesini yapıp, freewebtown da DNS admin bölümüne girip aldığınız domaini yazıyorsunuz.
yok aslinda ben buraya yanlislikla ns1 yazmisim yoksa domain tanimim ns. ve ns2. freewebtown da DNS admin bolumunde ilgili domain name i yazip baska hicbir degisiklik yapmiyorum, acaba birseyler mi eklemem/cikarmam gerekiyor bana SOA, mail, ftp,www, falan soruyor, tipik DNS ayarlari ama ben defaultlari degistirmeden devam diyorum.
Valla normalde olması gerekir. Ben bir anlam veremedim.