Şimdi Ara

frekans degisimi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim.benim yaklasik 3 mbit hizli netim var.2 gundur 1 mbitin altnda hiz aliyorum.superonlineyi aradim hatta vs. Ariza yok dediler.tplink numarasni verdler orayi arayn frekans deiskligi isteyn cozulur dedler.aryorum acan yok satt gec diye.acaba bunu modem arayuzunde nasil gerceklestirebilirim? Ne yapmalyim sizce?faydasi olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepboy -- 9 Ocak 2015; 21:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Frekans ne kardeşim ya valla biz sizle ne yapacaz nasıl gelişecek bu internetler.

• Arkadas wifi kanalından bahsediyor sanırım. Modem arayüzünde wifi/wlan gibi bir bolum olmalı, oraya girin. Kablosuz kanal gibi bir sey göreceksiniz. Su an otomatikte muhtemelen, oradaki kanalları tek tek deneyin, hangisinde performans iyiyse o kanalda kalsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Frekans ne kardeşim ya valla biz sizle ne yapacaz nasıl gelişecek bu internetler.

Ben musteri temsilcisinin yalancisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadas wifi kanalından bahsediyor sanırım. Modem arayüzünde wifi/wlan gibi bir bolum olmalı, oraya girin. Kablosuz kanal gibi bir sey göreceksiniz. Su an otomatikte muhtemelen, oradaki kanalları tek tek deneyin, hangisinde performans iyiyse o kanalda kalsın.

Cok tesekkurler.peki bu kanallar orda yazilimi yoksa benim herhangi bi sayisal deger girmem mi gerekli?

• Yok orada kanal listesi vardır, o listeden secersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapali klimadan gele ses yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.