Şimdi Ara

Freljord'a Yolculuk 1:Avarosa (Quinn ve Valor'un Günlükleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tahminlerimize göre Lissandra'nın tanıtımının yapılacağı yeni bir teaser serisi resmi forumda yayınlandı. Quinn ve Valor'un kaleminden savaşın yaşandığı Freljord'a yolculuk ediyoruz. Türkiye resmi forumlarında çeviriyi Riot MssvBlg yayınladı.

Freljord’un üstünde savaş bulutları toplanıyor.

Kuzeyde çatışmaların başladığı söylentisi aylardır yayılıyordu; ama Demacia söylentiyi daha yeni dikkate almaya başladı. Freljord, yüzyıllar boyunca kabileler arasında bölünmüş bir ülke olarak kaldı ama birleşirse, barbarların yürüyüşe geçmesi sınırlarımızı tehdit edebilir. Birilerinin Demacia’ya gelecek hasarı değerlendirmesinin vakti geldi. Prens Jarvan bana bilgi toplama izni verdi.

Val’la bu gece yola çıkıyoruz.

Avarosa Yerleşimi, Güney Freljord

Freljord, duyduğum tüm hikâyelerde barbarların hüküm sürdüğü, medeniyetten uzak bir ülke olarak anlatılıyordu. Soğuktan ölmezsen, halkı öldürüyormuş (demişti Demacia’lı askerler).

Avarosa yerleşiminde bu kadar sıcak karşılanmayı beklemiyordum. Ufukta görünen karlı dağlar da olmasa kendimi bir kabilenin topraklarında değil, Demacia’nın sınır kasabalarından birinde sanırdım. Avarosaların lideri Ashe’in; son elçimizin ziyaretinden bu yana, Freljord halkını epey geliştirdiği belli. Bunlar artık toprakla ve birbirleriyle savaşan, dağınık barbarlar değil. Buranın halkı; Freljord’un zorluklarına uyum sağlıyor, tahıl yetiştiriyor ve bir medeniyetin temellerini atıyor.

Ashe, diplomatik ve misafirperver davranıyor. Gençliğine rağmen tam bir lidere yaraşır tavırları var. Val bile onu sevdi (ki pek kimseyi sevmez). Ashe, buraya Demacia’dan yardım teklifiyle geldiğimizi tahmin etti; ama öyle bir şeye ihtiyaçları olmadığını ısrarla belirtiyor. “Kendi savaşımızı kendimiz veririz” dedi.
    Sözleri doğru olabilir; ama halkı arasında bir bölünmüşlük var. Val bazılarının yanında geriliyor ve huzursuzluklarını sezebiliyor. Bazıları mutlu mutlu tarlalarda çalışıyor, bazılarıysa tarım aletlerini silah gibi tutuyor. Hasat mevsimini değil, savaşı bekliyorlar.

Kabileden birkaç kişiyle konuştum. Çoğu, Ashe’in tüm Freljord’un lideri olmaya hakkı olduğunu düşünüyor. Onun kabileleri birleştireceğine yemin ediyorlar. Ama gözlerinde az da olsa şüphe görüyorum. Bir adı korkuyla fısıldayarak söylüyorlar: Sejuani. Kışın Pençesi adıyla tanınan kabilenin lideri. Ashe’in halkının bir kısmının, Sejuani’nin gücünden ve saldırganlığından korktuğu belli.

Şafakta Val ile Sejuani’nin bölgesinde keşfe çıkacağız. Freljord - ve Demacia - için ne kadar büyük bir tehlike olduğunu görmeye çalışacağız.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix56 -- 28 Mart 2013; 22:30:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.