Şimdi Ara

fren gaz pedali problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese iyi gunler yeni aldigim clionun(3800 km) aniden frenin yumusamasi korkuttu servise goturdum balatada falan hic bisey yok dediler ancak suanda hala ayni sey var hem gaz hem fren pedali yumusak asiri sekilde his yok gbi geliyo bazilari sicaktan dolayi fren yumusar dedi ancak bu sekilde hem gaz hem fren pedallarinda olusan hissizlik normalmi bakilmasi gereken bisey var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis sorun yok diyorsa, frenlemede de hiç bir sıkıntı yoksa bence siz daha aracınıza alışamamışsınız.
  • Alisamama durumu olabilir bencede

• Insanlar bazilari guzel cevap verirken neden hiyar tarzi insanlar da yaziyo enteresan neyse kronik bisey degil demekki sagolun arkadaslar cevaplariniz icin

• fren,gaz yumuşak olur zaten,debriyaj hafif serttir alışırsınız

• otomatik benimki başlarda böyle değildi belirgin şekilde yumuşadı forum olduğu için sormak istedim bazı zekilerde sağolsun dalga geçtiler:)
  • serviste herhangi bir sorun bulunamadı dendiğinde keşke yazılı bir rapor alsaydınız. Yada tekrar sokup o yazılı raporu alın bence. ne olur ne olmaz burası Türkiye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikanyoler

otomatik benimki başlarda böyle değildi belirgin şekilde yumuşadı forum olduğu için sormak istedim bazı zekilerde sağolsun dalga geçtiler:)

Sen bakma o ergenlere:) daha yeni alisiyorsunuzdur bence de.

• Aracın bakımını eksiltmiştik sonra bakıma soktuk bakımdan sonra farkettim ki dreksiyon hafiflemiş debriyaş yumuşamış frenlerde eskisine göre yumuşamıştı bakımdan sonra öyle oluyo belki ondandır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.