Şimdi Ara

Frenden ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben nevsehırde yasıyorum 2 yada 3 ay oldu alalı ama daha adam akıllı surmuyorum vaktım yok cunki. Bıanchı shark vardı onu aldım 350tl ye dün goturdum bısıkletcıye koltuk almak ıcın dusunce yırtıldı tabı. bu bısıklet sıfır deılmı dıo. anlaymadım dustukden sonra sorunlar cıkmaya basladı gıdergen on tarafdan fırene basmyıorum ses cıkıyor basıyorum ayrı bır ses cıkıyor on tarafdan cok az arka tarafın frenını sıkınca cok ses cıkıyor arada korna nıyetıne kullandıgım oldu.. bısıkletcıye goturdum yenı o yuzdendır dio lan delırcem yok yok alla alla yardımı burda bulurum ıns. yardımlarınızı bekliorum.

• Bir kaç sebep olabilir.
    -pabuçlar düşünce yerinden oynamış lastiğe sürtüyor olabilir.lastikte izlere bakabilirsin yada durduğun yerde frene bas eğilip bak bakalım
    -akord ayarın bozulmuş teker sekiz çiziyor,o sırada da pabuça değiyor olabilir
    -pabuç yırtılmış içindeki çelik malzeme janta sürtüyor olabilir
    .....

Uzar gider.eğilip kontrol et.yada foto video falan olsa daha iyi yorum yapabiliriz
  •  Frenden ses Geliyor
  • bende salcano city fun 60 var aynı sorun bendede başladı. ama bir yönden iyi oluyor bisiklet yolunda sürerken zil çalıyorum oralı olmuyorlar bende hızlanıp bir frene basıyorum korkuyorlar:)
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    haha ıyıymıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

Bir kaç sebep olabilir.
    -pabuçlar düşünce yerinden oynamış lastiğe sürtüyor olabilir.lastikte izlere bakabilirsin yada durduğun yerde frene bas eğilip bak bakalım
    -akord ayarın bozulmuş teker sekiz çiziyor,o sırada da pabuça değiyor olabilir
    -pabuç yırtılmış içindeki çelik malzeme janta sürtüyor olabilir
    .....

Uzar gider.eğilip kontrol et.yada foto video falan olsa daha iyi yorum yapabiliriz

1- Yerınden oynamıs kesın olabılır yarın foto çekip atıym
    2- akord ? tam anlamadım ama pabuca degıyor olabılır
    3- yırtılmıs olamaz ama yinede foto cekicem.

yorumlarınız ıcın tesekkurler yarın foto cekp koycam tsk ederım.
  • Pabucun yerini hafifçe değiştir. Janta düz bir açıyla temas etmiyordur. Bende de aynı durum vardı; aldığım bisikletçi de yenidir diye dedi ama değil. Bunlar nasıl bisikletçi onu da anlamıyorum gerçi ama neyse. Dediğim gibi vidasından gevşet, oynat biraz düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Gelen Ses
    11 yıl önce açıldı
    Gaza basinca motordan gelen ses
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akordla falan uğraşma sakın akordu daha çok bozarsın bi bisikletçiye götür maks 20 tl ye halleder o
  • hasancanözd H kullanıcısına yanıt
    ya parasında deılm ben goturdumde ne oldu adam daha yenı ondandır dedı la yenı olsa hıc ses cıkmaz zaten sıfır gıbı goren dünmü aldın lao dıolar. saçma ıs ya nasıl bısıkletcılar varya.
  • 2 ay olduysa zaten yenilikle alakası kalmaz sesi ilk haftalarda çıkartır. bisikletçide hayır yok. sen maşayı yağlıyomusun yağlarken janta geçebiliyo benim bisiklette ilginç bişey var yağlıyorum janta bi damla yağ gelmiyo maşadan bulaşıyo ötüyo tanzikli suyla yıkatıyorum sesden kurtuluyorum
  • Dostum merhaba,
    ses ve titretme sorununun nedeni, fren pabucunun jant a düz değil de tekerin dönüş yönünde pabuca gelen ilk noktanın önce temas etmesi sebebiyledir. pabucun tekerin dönüş yönüyle arka noktasının ilk önce temasını sağlarsan sorun kalmaz. bu şekilde kullanımında hızlı giderken ani fren sonrası fren pabuçlarının olduğu kaynaktan kırılma riski var. Ses çıkmasının diğer bir nedeni de kuruluktan dolayı olabilir. Ama frenleme anında iyi tutacaktır. Sesi kesmek için daha geniş yüzeyli yumuşak pabuç kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velesbit_com -- 3 Temmuz 2014; 2:03:41 >
  • hasancanözd H kullanıcısına yanıt
    bazıları frene bastıgımda pabucun deydıgı taraflara kolonyalı mendıl ıle temızle dıyorlar dogrumu ?
  • tinerle temizle ya da tanzikli su
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

bende salcano city fun 60 var aynı sorun bendede başladı. ama bir yönden iyi oluyor bisiklet yolunda sürerken zil çalıyorum oralı olmuyorlar bende hızlanıp bir frene basıyorum korkuyorlar:)

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.