Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi dün bitirdim yorum yazmak bugüne kaldı.

Ara ara izlediğim için Friends'i bitirmem biraz zaman aldı. Yanlış olmasın ama 2016'da başlamıştım herhalde (sonuna doğru olabilir) Yalnız bunun nedeni dizi kötü olduğu için değil bilakis bir çırpıda bitirmek istemediğim içindi ama her güzel şeyin bir sonu vardır. İzlediğim en iyi diziler arasında rahat ilk 10'a girer. Çok sıcak çok içten bir diziydi.
    Sonuna kadar olmasa da HIMYM de baktım (genelde ikisi kıyaslandığı için yazıyorum) ama kesinlikle Friends bin basar. Friends'e bulduğum o samimiyeti başka bir dizide bulamam herhalde.
    Ayrıca karakterlerden de öyle çok aşırı ön plana çıkan olmadı. Bazı sezonların bazı karakterlerin etrafında döndüğü oldu ama ertesi sezonda dengeyi yakalamayı bildi dizi ve sonunda genele baktığımızda her karakteri de çok sevdiğimizi görüyorum. Hepsinin kendine has özellikleri var ve biz hepsini de ayrı ayrı seviyorduk.
    10. sezona kadar herhangi bir heyecan olmadan izledim diziyi yani sonuçta komedi dizisi olduğu için bir Prison Break gibi merak uyandırmıyordu ertesi bölümde veya sezonda olacaklar ama 9. sezonun sonunda

Rachel ve Joey'in o sahnesinden sonra 10. sezona başlamaya kıyamadım desem yalan olmaz. Acaba ne olacak demekten kendimi alıkoyamadım. Ve bence dizideki ilişkileri en sağlam işlenen kişiler olmalarına rağmen bir çırpıda harcandılar resmen. Yani mutlu mesut çiftimiz Monica ve Chandler bire öylesine, birden bire sevgili oldular, ortalıkta hiçbir şey yoktu. Ama Rachel ve Joey'in ilişkileri adım adım ilerledi. Önce Rachel Joey'in evinde kaldı, bir akşam yemeğinden sonra Joey'in duyguları değişmeye ve başladı ve en sonunda aşık olduğunu fark etti. Arkasından bir set ziyaretinden sonra Rachel'in de duyguları değişmeye başladı, sonra rüyalar falan derken en sonunda o da aşık oldu ama senaristler böyle ilmek ilmek dokudukları aşkı "biz çok iyi arkadaşız galiba" diyerek bitirdiler. Oysa dizinin sonunda ikisinin birlikte olmasını çok istemiştim. Dizinin en sevmediğim yönü bu oldu, ikisini ayırmayacaklardı.

Bunun dışında henüz izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, pişman olmayacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

23 yıl önce bugün başlamıştı

vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bitirdim ve ağlamak üzereyim. O kadar duygu yoğunluğu var ki üzerimde eleştirmek istediğim şeyler var ama sanırım onları da yapamayacağım.
  • 2. sezondayım. Dizi belli bir sezondan sonra bozuyor mu? Yoksa hep aynı tarzda mı gidiyor?
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Komedi olarak bir bozma yok her sezon güldürüyor. Konu, ilişki olarak dersen ufak bir şeyler oluyor.
  • Bunu bırakayım o zaman

https://www.youtube.com/watch?v=Lg9GAgAmUY4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 14 Ekim 2017; 21:49:23 >
  • Başlayacağım yalnız çok uzun gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himym izleyicisi olarak sürekli örnek veriliyordu ve merak ediyordum.Zamanım olmadığı için sürekli ertelemiştim. Bu sene denemek için izlemeye başladım ve bir kaç ay sonra dizi bitmişti.
    İlk sezonda çok zorlandım karakterleri zor oturttum ancak ondan sonra öyle bir sardı ki himym harbi çakmaymış.Son sezonlara doğru karakterlere o kadar ısınınca bir çok şey güldürüyordu

ve meşhur anahtar sahnesiyle bitince çok garip duygular içinde ekrana bakakalmıştım.Geçte olsa bir efsaneyi izlemiş oldum.

Karakter çok evrilmeseydi yada göze batırmasalardı iyi olurdu.Monicanın obsesif yanını çok ön plana çıkardılar.Joey'i iyice salak konuma koydular vs.

Dizinin neredeyse her bölümü ayrı efsane bittikten sonra rastgale bir bölüm açıp izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 21 Ekim 2017; 15:51:20 >

• 10.sezondayim. Yavaş yavaş izliyorum. Tüm bolumleri indirdim ama bazı yerlerde 20.bölüm lafı geçiyor. 17 ve 18. Bölüm var bende. The last one part 1. Diğer bölümleri nereden bulurum. Bir de bu özel bölüm muhabbeti nedir? Son olarak friend bloopers adiyla tüm sezonların çekim hataları var sanırım. Seinfeld gibi. Bunun içinde bir kaynak gösterirseniz çok makbule geçer...

• quote:

Orijinalden alıntı: sano

Diziyi dün bitirdim yorum yazmak bugüne kaldı.

Ara ara izlediğim için Friends'i bitirmem biraz zaman aldı. Yanlış olmasın ama 2016'da başlamıştım herhalde (sonuna doğru olabilir) Yalnız bunun nedeni dizi kötü olduğu için değil bilakis bir çırpıda bitirmek istemediğim içindi ama her güzel şeyin bir sonu vardır. İzlediğim en iyi diziler arasında rahat ilk 10'a girer. Çok sıcak çok içten bir diziydi.
    Sonuna kadar olmasa da HIMYM de baktım (genelde ikisi kıyaslandığı için yazıyorum) ama kesinlikle Friends bin basar. Friends'e bulduğum o samimiyeti başka bir dizide bulamam herhalde.
    Ayrıca karakterlerden de öyle çok aşırı ön plana çıkan olmadı. Bazı sezonların bazı karakterlerin etrafında döndüğü oldu ama ertesi sezonda dengeyi yakalamayı bildi dizi ve sonunda genele baktığımızda her karakteri de çok sevdiğimizi görüyorum. Hepsinin kendine has özellikleri var ve biz hepsini de ayrı ayrı seviyorduk.
    10. sezona kadar herhangi bir heyecan olmadan izledim diziyi yani sonuçta komedi dizisi olduğu için bir Prison Break gibi merak uyandırmıyordu ertesi bölümde veya sezonda olacaklar ama 9. sezonun sonunda

Rachel ve Joey'in o sahnesinden sonra 10. sezona başlamaya kıyamadım desem yalan olmaz. Acaba ne olacak demekten kendimi alıkoyamadım. Ve bence dizideki ilişkileri en sağlam işlenen kişiler olmalarına rağmen bir çırpıda harcandılar resmen. Yani mutlu mesut çiftimiz Monica ve Chandler bire öylesine, birden bire sevgili oldular, ortalıkta hiçbir şey yoktu. Ama Rachel ve Joey'in ilişkileri adım adım ilerledi. Önce Rachel Joey'in evinde kaldı, bir akşam yemeğinden sonra Joey'in duyguları değişmeye ve başladı ve en sonunda aşık olduğunu fark etti. Arkasından bir set ziyaretinden sonra Rachel'in de duyguları değişmeye başladı, sonra rüyalar falan derken en sonunda o da aşık oldu ama senaristler böyle ilmek ilmek dokudukları aşkı "biz çok iyi arkadaşız galiba" diyerek bitirdiler. Oysa dizinin sonunda ikisinin birlikte olmasını çok istemiştim. Dizinin en sevmediğim yönü bu oldu, ikisini ayırmayacaklardı.

Bunun dışında henüz izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, pişman olmayacaklardır.

Ben de tam tersi ayrılmalarına sevindim. Joey daha iyilerine layık

• 23 yil once boyle bi dizi yapilmis ve bizim diziler 23 yil onceki dizinin yanindan bile gececek kalitede degil.9. sezondayim,insan hic bitmesin istiyor.

• 4. sezondayım ve Monica'dan nefret ediyorum.
    Gerek oyunculuğu gerekse rolü gereği yerin dibini boylamış. Rachel'den de nefret ediyorum, ayrılık sonrası kızların yılan postuna büründüğü şekle girmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi yeni bitirdim gerçekten güzel bir diziydi böylesi samimi bir dizi zor bulunur pek bu tarz dizileri sevmem ama başlayınca bırakamadım bitince de üzüldüm tabi.

İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

• 20 25 den daha fazla yabancı dizi izlemişimdir ,hiçbirisini tekrar izlemedim ama friends başka bir şey .

tekrar tekrar izlersin sıkılmazsın , bıkmazsın . canın sıkılınca açarsın rastgele bir bölüm izlersin, keyfin yerine gelir . aynı espriye 10. defa da olsa gülersin . o samimi ortam , arkadaşlık içini ısıtır . belki diğer dizilerin introsunu geçersin ama friends'in introsunu geçmezsin ya. izlersin , hatta eşlik edersin neşelenirsin durduk yere .

daha bir sürü şey yazılır fazla uzatmayayım istedim . işte friends bana bunları hissettiriyor . bu satırları okuyup da hala başlamayan varsa çok şey kaçırıyor

• [spoiler]Rachel'in Joey'e vedasi aklima geldikce hala guluyorum

• Merak eden varsa yazayım. Neden birlikte dizi,dilm veya baska bir şey yapmıyorlar diye düşünen olabilir. Şöyle bir bilgi buldum internette

"Jennifer Aniston(rachel) evlenmiş 2-3 sene önce. (Phoebe)Lisa Kudrow ve (monica)Courtney Cox’un düğünde nedimeler olarak olarak yer aldı. Peki ya (chandler)Matthew Perry ve (joey)Matt Le Blanc neden düğünde yoktu? Çünkü davet edilmemişlerdi. ETonline’a konuşan iki oyuncu da bu duruma alınmış görünmüyorlarmış. (ross )David Schwimmer ise bir şey söylememiş"

Dediğim gibi bu oyuncuların veya oyuncuların bağlı oldugu menejerlerin arasında bir husumet var galiba. Yoksa sen 10 sene birlikte komedi dizisi yaptıgın insanları düğünü davet etmıyorsan orada bir sorun var. Yada bir ihtimal bu insanlar zaten friendsi çekerken de fazla anlaşamayan profesyonellik gereği bir arada durmuş da olabilirler. Yoksa ekip olarak inanılmaz populer olmalarına rağmen toplu iş yapmamış olmalarının izahı zor.

Veya küçük bir ihtimal ama bu oyuncular friends den zaten guzel para kazandılar ve tekrar bu tarz bir işe girişmiyorlar. Bu açıkcası kahvehane sohbeti gibi oldu :)

Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 25 Aralık 2017; 10:48:16 >

• Dün başladım hadi bakalım

• 5.sezon ile devam ediyorum. Dizi her bölüm kalitesini devam ettiriyor, güldürmeyi başarıyor.

Özellikle Joey şu sıralar çok komik.

"How you doin?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

5.sezon ile devam ediyorum. Dizi her bölüm kalitesini devam ettiriyor, güldürmeyi başarıyor.

Özellikle Joey şu sıralar çok komik.

"How you doin?"

• Henüz 12 bölüm izledim ama eğlenceli baya.Özellikle Phoebe,Joey-Chandler ikili diyalogları güldürüyor.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.