Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha ilk sezon 1 bölüm izledim 1080 p de izlemek daha keyifli ama devamlı donuyor torrenten indiricem (bu arada) bende ilk defa izlemeye başladım
  • yeni bi fanmade trailer yapmışlar

• Ripsiz 1080p bulan yok mu hiç.....??

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Ripsiz 1080p bulan yok mu hiç.....??

http://prntscr.com/i929iu

Bunlar var ama ripsiz mi tam bilmiyorum.
  • eğer izlemeyen arkadaşlar varsa ilk izlediklerinde çok sıkıcı gelebilir ama devam ettikçe çok sürükleyici olan bi dizi
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Kaliteli görüntü için satın almanızı oneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    tam da sizin yazdıklarınızı yazacaktım ben de :) canın sıkılınca aç bi bölüm, yemek yerken aç bi bölüm tek kelimeyle efsane.. İzlemeyenler kesinlikle izlesin, yerine doldurulacak dizi yoktur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DineİnValhalla

eğer izlemeyen arkadaşlar varsa ilk izlediklerinde çok sıkıcı gelebilir ama devam ettikçe çok sürükleyici olan bi dizi

Yeni başladım 3. Bölümdeyim bunu yazmaya gelmiştim sıkıcı gidiyor :) ama efsane olduğunu biliyorum o yüzden izleyeceğim :)

Hımym dizisini de yeni bitirdim sıcak sıcak başladım friends e hangisi hangisini aratacak göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: DineİnValhalla

eğer izlemeyen arkadaşlar varsa ilk izlediklerinde çok sıkıcı gelebilir ama devam ettikçe çok sürükleyici olan bi dizi

Yeni başladım 3. Bölümdeyim bunu yazmaya gelmiştim sıkıcı gidiyor :) ama efsane olduğunu biliyorum o yüzden izleyeceğim :)

Hımym dizisini de yeni bitirdim sıcak sıcak başladım friends e hangisi hangisini aratacak göreceğiz

Ilk deneyisimde ben de sikiciligindan izleyememistim. Ikincisinde "sonra iyi olacagini bilerek" izledim. Sonradan acilan bir dizi. HIMYM ile kiyaslarsak sanirim HIMYM'i tercih ederim. Nostalji faktörünün de etkisindendir belki. Ama su ana kadar izledigim en iyi komedi Parks and Recreation olur. Ikisi de eline su dökemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 8 Şubat 2018; 23:58:27 >

• Şu dünyanın en overrated ilk 5 dizisinden biri olan HIMYM ile Friends'i karşılaştırmaktan vazgeçin abi ya. Yani 5.sezondan sonra saçma sapan bir hal alan diziyi nasıl sevebiliyorsunuz şaşılacak durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Şu dünyanın en overrated ilk 5 dizisinden biri olan HIMYM ile Friends'i karşılaştırmaktan vazgeçin abi ya. Yani 5.sezondan sonra saçma sapan bir hal alan diziyi nasıl sevebiliyorsunuz şaşılacak durum.

Ikisi de sahsi görüsünüz, sasilacak olan tavriniz. Bilemiyorum yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 9 Şubat 2018; 0:52:7 >
  • "The one with the blackout" en efsane bölümdür bana göre. Tabii ki de tüm bölümler efsanedir.

• 6.sezona geçtim. Dizideki karakterlere çok fazla alıştım. Her bir karakter aileden biri gibi oldu. Şu karakteri sevmiyorum diyebileceğim bir karakter yok. Olmaması da dizinin kalitesini gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşı şu diziden küçük olup da izleyenlere anıra anıra gülüyorum nasıl anlıyorsa dizideki esprileri falan.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Mobilden izliyorum videonun tam ismi çıkmıyor baya sürpriz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 8 Mart 2018; 15:00:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    izlerken 1 an ne oluyor yahu diye irkildim sayenizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1x13 bölümdeyim çerezlik gidiyor ama bağlamadı bir türlü himym izleyip gelmiştim linç edilmek istemiyorum ama şu an benim için barney stinson>friends

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 15 Mart 2018; 12:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

1x13 bölümdeyim çerezlik gidiyor ama bağlamadı bir türlü himym izleyip gelmiştim linç edilmek istemiyorum ama şu an benim için barney stinson>friends

Ben 2.sezona başlamadım daha aynı durumdayım senle.Retro geliyo ondan sanırım.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.