Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu diziyi abartı bulan tek kişi miyim.ne espriler yerinde ne samimiyet var.bazı diziler vardır espri yapmadan karakter güldürür.bazısı vardır karakter güldürmez espri güldürür bazısı ise ne karakteri güldürür ne esprisi.ne özgün farklı bir karakter var dizide ne espriler yerinde.samimiyeti hiç hissetmedim.community parks and recreation bunlar bu saçmalıktan daha güzel.
  • ayı gibiyim kullanıcısına yanıt
    Bir sene sonra falan bir daha başla.

• Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

Güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

• Birinci sezona zor dayandım ayıp olmasın diye.. 2.sezona başlamaya hiç hevesli değilim dizi kendine çekemedi bir türlü toplam 3 5 sahne harici tebessümden öte gülmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Birinci sezona zor dayandım ayıp olmasın diye.. 2.sezona başlamaya hiç hevesli değilim dizi kendine çekemedi bir türlü toplam 3 5 sahne harici tebessümden öte gülmedim

Aynen öyle 2.ye başlamadım daha duruyo listede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Çok iyi
  • Diziyi tekrar izleyince neden anlamasamda 7. Sezon finali ve 8. Den itibaren dizinin temposunda yavaşlık oluyor gibi geldi bana

Sanki sahnelerin süresi daha uzun ve komedi miktarı daha az. Bu seferki işleyişinde iyice dikkatimi çekti bu durum

• Az önce bitirdim. 27 aralıkta başladığım dizi bugün bitti. Baya aralıklarla izledim. Orta sezonlar en keyif aldıklarım oldu. Son sezonlar baya sıktı. Dizide en sevdiğim karakter Joey oldu.

Bu kadar ödül almış bir diziden daha iyisini beklerdim. Beğendim ama izlediğim en iyi dizi diyemiyorum. İyi kötü Friends'i de bitirmiş oldum. İzlemedim demem
  • Chandler ve monica
  • beinseriesde hergün veriyor arada izliyorum hala daha güldürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

@Psychedelic Reflection Hocam hangi bölüm acaba, aklıma takıldı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anılcan Aydın -- 31 Mayıs 2018; 16:38:55 >
  • Anılcan Aydın A kullanıcısına yanıt
    9x12

this isn't fair what makes you think that I'm just gonna sleep with her and than blow her off can't you guys open your mind to the possibility that I actually like her and might want something real look the truth is I haven't felt this way about anyone since rachel I didn't think I could ever love again

• @Psychedelic Reflection Teşekkürler.
  • Ailemizin üyeleri gibiler. Dizi bitince bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum.
  • maalesef bitti. İlk 2 sezon gunde 1-2 bolum seyrederken sonradan 7-8 bolum izlemeye baslamıs biri olarak sakın ilk sezondan diziyi bırakmayın. Karakterlere alısmak biraz zaman alıyor sahsen ben ilk sezonu bir tek chandler komik geldigi icin izlemistim. Ama sonrasında butun karakterler sanki sizin dostunuzmus gbi gelmeye baslıyor. Benim ilk sezonlarda favori karakterim chandler iken sonralarda bu joey ve ross a kaydı mesela dizi derinlestikce.En sondaki sıralamam ise

ross > joey > chandler

monica > phoebe > rachel

• Efsane

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.