Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
135.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Netflix'te sanki vardı ama şimdi bulamıyorum. Sizlerden denk gelen oldu mu ?
    bir ara netflixten kaldırılacak diye haberler vardı
  • ben de yeni görmüş olabilirim ama 1080p olan bölümleri düşmüş malum yerlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce uncut versiyonunu mu izlemeliyim uncut olmayanı mı izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altıncı sezonun ortasındayım ama izleme şevki kalmadı pek. Karakterler ilk sezonlarda daha "normal" insanlar iken git gide karikatüre dönüştüler. Joey tam bir embesil oldu mesela. Tamam ilk bir iki sezonda da pek akıllı değildi ama süzme salak da değildi. Daha genele oynamak adına karakterleri cıvıttıklarını düşünüyorum.
  • Yıl 2019 ve hala açıp friends izliyorum
  • Keşke bazı şeyler hiç bitmese :(
  • 3.ye bitiriyorum diziyi birkaç gün sonra. Seneye 4 olacak inşallah ve bazı şeyleri unutmuşum o açıdan da iyi oldu konuyu da uplamak istedim görmeyen falan varsa hala diye.
  • Friends'in ilk trailer 'ıymış

• Jennifer Aniston Instagram hesabı açmış ilk paylaşımı...
    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 16 Ekim 2019; 10:19:22 >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    bunu paylaşmaya gelmiştim. ama o nasıl dandik kamera öyle, la o kadar paranız var, iphone 11 falan alın kendinize.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    94 yılındaki fotoğrafları daha kaliteli

• Aniston broke the Guinness World Records title for the fastest time to reach one million followers, in 5 hours and 16 minutes.

• çok gündemde bugünler de başlayacağım en kısa sürede
  • perry intihardan gidecek gibi geliyor bana. şu adama sahip çıkın lan

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry
  • Hem diziyi izleyeyim hem ingilizcem gelişsin diyenler için, Friends dizisinde kullanılan tüm kelimeler ve anlamları burada. Diziyi izlemeden önce siteden quiz şeklinde kelimelere çalışıp öğrenin. Hayırlı olsun artık diziyi altyazısız izleyebilirsiniz :)

diziyleogren.com
    Friends Kelimeler Ve Anlamları | diziyleogren.com
    https://diziyleogren.com/Dizi/ingilizce/Friends-Kelimeler-ve-Anlamlari

• HBO Max Friends özel bölümü hazırlığındaymış.

• diziyi yıllar önce bitirmiştim. sırf keyifleneyim ve biraz da özledim diye 2.tura döndüm.

4x12'yi kaç kere izlediğimi sayamadım
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    o yarışma bölümünü 30 yılda defalarca farklı dizilerde kopyalandı,
    tekrar tekrar tekrar denendi, değiştirildi
    fakat hala bu dizideki kadar iyisi gelmedi
  • Beyler diziye yeni başladım. 1-2 ay oldu. 2 sezon bitirdim. Şuanlık çerezlik gidiyor. Devam edeyim mi, dizi nasıl ilerliyor, bozma durumu var mı. Daha mı iyiye gidiyor. 25 sene önce yayınlanmış dizi, dile kolay çeyrek asır. Dizideki diğer oyuncuların Jennifer Anniston kadar ünlü olamaması üzücü. Baldır bacak açmak şöhreti getirdi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Beyler diziye yeni başladım. 1-2 ay oldu. 2 sezon bitirdim. Şuanlık çerezlik gidiyor. Devam edeyim mi, dizi nasıl ilerliyor, bozma durumu var mı. Daha mı iyiye gidiyor. 25 sene önce yayınlanmış dizi, dile kolay çeyrek asır. Dizideki diğer oyuncuların Jennifer Anniston kadar ünlü olamaması üzücü. Baldır bacak açmak şöhreti getirdi yine.
    3.sezondan sonra daha da güzelleşiyor, benim favori sezonlarım 5-6-7.sezonlar. İlk 2 sezon diğer sezonlara kıyasla biraz daha geride kalıyor diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.