< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (174. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
6-8 bölümlük bir mini sezon çok güzel olurdu.
yalnız chandler çok çöktü be. -
arkadan gülme efektini çıkar, al sana akasya durağı -
Espri yeteneğini geliştirmek isteyenler
1 friends
2 himym izlesinler -
-
5. sezonu bitirdim. Bu sezonda Chandler ve Monica olayı çok az da olsa sezona renk katmış. -
Özel bölüm, virüs sebebiyle ertelendi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6. sezonu şimdi bitirdim. Bu sezon dizinin komikliği bir tık düştü sanki. Chandler eski zamanlar gibi güldürmüyor. Bir de Monica ve Chandler'da artık yaşlanma belirtileri başlamış. -
7. sezonu bitirdim. Dizi aynı seviyede devam ediyor. -
Ben bunu indirdim ama türkçe ses dosyası bulamadım, yardımcı olabilir misiniz? -
İzlediğim en zevkli dizilerden ilk başlarda kahkaha efektleri batıyordu ama bi kaç sezon öyle çabuk geçiyorki duymuyorsunuz.Hımym ile karşılaştıranlar var ikiside güzel dizi niye biri daha iyi olmak zorunda ki? -
8. sezonu bitirdim. Bu sezonun ikinci yarısı biraz sıktı.
Hocam altyazı izleyebilirsin. Komedi dizisi olmasına rağmen, diyaloglar günlük,yalın ve yavaş. Yani takip etmesi kolay. -
Çocuklarla izleyeceğiz de hocam o yüzdenquote:
Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim
8. sezonu bitirdim. Bu sezonun ikinci yarısı biraz sıktı.
Hocam altyazı izleyebilirsin. Komedi dizisi olmasına rağmen, diyaloglar günlük,yalın ve yavaş. Yani takip etmesi kolay. -
9. sezonu bitirdim. Dizi aynı kıvamda devam ediyor. Bu sezondan çıkardığım ders; karşı cinsten yakın arkadaş olmaz. -
Diziyi bitirdim. Güzeldi. İzlediğinize pişman olmazsınız. -
Friends, tam 26 yıl önce bugün NBC'de yayınlandı. 22.09.1994
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sakin bu diziyi izlemeyin eğer izlerseniz tekrar tekrar her bölümü izlemek zorundan kalacaksınız, günlük işlerde kendinizi i will be there for u derken kendinizi bulacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
the best bir dizi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu dizi gibi sıcak ve samimisi asla gelmeyecek sanırım.
-
Karantinanın bana en büyük katkısı bu diziyi bitirmek oldu sanırım, iyi ki izlemişim
İlk iki sezon biraz sıkıcı, hatta ikinci sezon en sıkıcı sezondur bana göre az daha izlemeyi bırakacaktım. Ama 3den sonra çok güzel bir ivme kazanıyor ki tek oturuşta bir sezon bitirebilirdim(Bilerek tek seferde 4den fazla bölüm izlemedim)
Dizinin sevemediğim tek bölümleri bu geçmişe gidip o günleri hatırladıkları flashback bölümleri. niyeyse sevemedim. Zamanında insanlara 3 yıl öncesi izledikleri bölümü hatırlatınca insanların hoşuna gitmiştir ama 2 ay önce izlediğim bölümü böyle görünce beni çok sarmadı.
Bölümlerin süresi de 23-25 dakika arası değişiyor olması ilk başka garip geldi ama sonradan alıştım. Hatta 1,5 saat süren yerli sitcomlara söylenmeye başladım.
Sonuç olarak cidden güzel zaman geçirdim izlerken diziye puanım 8.5/10 , Favori karakterlerim de Monica ile Joey
Bu arada çok bilinmese de serinin bir spinoffu var: Joey. Joey'in Friends tayfası dağılınca Los Angeles'a gidişini ve orda yaşadıklarını anlatan 2 sezonluk bir dizi. Dizi güzel, izlenir. Ama dizide Friends ile alakalı referanslar aramayın, ilk bölüm harici yok çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X