Şimdi Ara

frienzko oynıycam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan var mı nasıl para kasılır kolay girilir mi ex düzeni nasıldır???

bi de pacth yüklüo en son packh hangisi bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsuck666 -- 2 Nisan 2007; 17:41:16 >

• uppp
  • kapandı die biliorum ama
    ben eskiden oynarken eslantın girişinde apelerden bus düşüodu paraları öle kasıoduk eslanttada uruklar vardı onlardan şel düşüodu
  • Kapanmadıwww.frienzko.info adresi sadece bi kaç değişim vs oldu exler düşürüldü vsvs artık bende oynamıyorum
    213.189.9.156 ıp adresi gir dene ..
  • ben bi kaç gün ronarkın açılmasını beklerken oynamıştım.

3 günde 63 oldum.1-40 lwl arası istenen ex Usko ya göre 12 kat 40+ lwl lerde ise 6 kat daha düşük.
    drop rate % 80lerde ve her canavardan kendine özel high class item düşebiliyo.
    şöyle söyliyim.mesela normal troll lerden warrior shell pauldron düşüyo.ve her 5 tanenin birinden düşüyo.
    veya her boss tan alakasıs unique ler çıkıyo mesela tk dan glass belt çıktı bana
    dupe olduğu zamanlar oynamıştım arkadaşın yaptışı itemlerden kendime de yapmıştım
    +10 shell set +10 giga ve diğer tüm warrior silahları wardı +10.unique itemler eskiden +10 a kadardı.ama şimdi +5 e kadar eskiden +6 vea daha yüksek olanlar şuan +5 görevi görüyor.dupe şuan yok sanıyorum ve oyunda her zaman GM online ve hileye göz yumulmuyor.ilk ban 3 gün 2. si 7 gün 3. sü 1 ay ve daha sonra sonsuz..ancak şunu söyliyim.orda bile cz de koxp var bazı kişilerde
    aynı zamanda PUS da açıldı bu aralar ve gold sheller fln var.oyun knight ın en eski wersiyonu şeklinde şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.