Şimdi Ara

Fringe TARZINDA dizi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilimsel konulu bir dizi arıyorum. Sürükleyici olmalı. Fringe'de ki gibi teoriler , deneyler falan olsa güzel olur.

Zaten takip ettiği walking dead , game of thrones ve fringe var.Fringe e alternatif bulmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 6 Ekim 2012; 19:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

Bilimsel konulu bir dizi arıyorum. Sürükleyici olmalı. Fringe'de ki gibi teoriler , deneyler falan olsa güzel olur.

Zaten takip ettiği walking dead , game of thrones ve fringe var.Fringe e alternatif bulmak lazım

Flashforward vardı ama 1.sezonda bitti.Yinede izle derim sürükleyici bir diziydi insanların aynı anda bayılmalarını ve geleceği görmelerini konu alıyor.
  • Eureka tam aradığın dizi
  • Eureka aile dizisi ciddiyet yok. Eurekada bi olay oluyo dünyayı tehlikeye sokacak türden sonra son 5 dk pat diye çözüyolar :D. Fringe ile alakası yok bence. Continuum u dene fringe ile çok benzer olmasada hoşuna gidebilir.
  • Continuum
  • X-Files
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Eureka aile dizisi ciddiyet yok. Eurekada bi olay oluyo dünyayı tehlikeye sokacak türden sonra son 5 dk pat diye çözüyolar :D. Fringe ile alakası yok bence. Continuum u dene fringe ile çok benzer olmasada hoşuna gidebilir.

iki dizi aynı olacak diye bişey yok zaten arkadaş bilimsel dizi istiyor diye dedim her bölüm bilimsel bi konuişliyolar çokta eğlenceli aile dizisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Dram-Komedi Tarzı dizi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    jericho tarzı dizi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • House,Heroes olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Eureka aile dizisi ciddiyet yok. Eurekada bi olay oluyo dünyayı tehlikeye sokacak türden sonra son 5 dk pat diye çözüyolar :D. Fringe ile alakası yok bence. Continuum u dene fringe ile çok benzer olmasada hoşuna gidebilir.

iki dizi aynı olacak diye bişey yok zaten arkadaş bilimsel dizi istiyor diye dedim her bölüm bilimsel bi konuişliyolar çokta eğlenceli aile dizisi

Hocam mutlaka öyledir bende izlemiştim. Sırf Erica Cerra için 5 sezon bitirilir :D. Sadece fringe ile benzeşmediğinden söyledim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 16 Ekim 2012; 2:27:21 >

• Continuum yeni sezon ne zaman?
  • 4400 mutlaka izleyin orphan black izleyin Fringe ayarında kastınız zeka ürünü konular sa house md. mutlaka izleyin 3 kere bitirdiğim dizi ama hala fringe i tutacak bir dizi bulamadım...
  • Person of Interest ve House M.D

Birde pek alakası yok ama True Detective bayağı derin bir dizidir bakabilirsiniz.
  • Beyler konu güncel var mı önerisi olan? Fringe izleyince diğer diziler tat vermiyor. Hani aynısı olmaz ama bi benzeri var mıdır?
  • Benzeri yoktur fringe efsanedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up! Gerçekten daha yok mu fringe gibi?

• Arkadaşlar person of interst i izledim. En son konuyu up ladığımda başladım ve şuan bitirdim. 5 sezondu. Fringe yerine bir dizi arıyordum. Okuduğum bölüm medeniyle de bilimsel şeylerden haz duyarım. Fringe in yerini tutmadı tabi ki ama ben teknoloji içerikli bir dizide bu kadar üst seviye(top level) görmedim. Kesinlikle ama kesinlikle boş boş Türk dizileri izleyeceğinize, bir kere bile zor öpüşen reese reis başrol oynarken bir, izleyin. Kalite farkına bakın. Dizi tam bi efsane benim beynimde. Fringe 1 Person of intrest 2 şuan. Mutlaka izleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Person of Interest ve House M.D

Birde pek alakası yok ama True Detective bayağı derin bir dizidir bakabilirsiniz.

Hocam size de teşekkürler sayenizde person of intrest gibi bir efsaneyi kaçırmadım. Hayatımı etkileyen bir dizi oldu.

• Fringe'in atasi x files

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.