Şimdi Ara

Frisby Kart Okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ustadlar, yeni makineme su adreste bulunanhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24123 frisby marka bi cok fonksiyonlu kart okuyucu aldim. Ana kartim P35 platinum bunu ana kartima nasil baglarim bu konuda bana yardimci olabilecek kimse varmidir?

• çok dikkat etmen gereken bir konu yanlış takarsan kart okuyucunu yakabilirsin veya anakartına zarar verebiirsin.yapman gereken kasayı açıp anakart üzerinde bulunun usp portlarına takmak. kart okuyucunun girişine bakarsan 10tane giriş var fakat biri kapalı anakarta takarkende dikkat etmen gereken konu bu kart okuyucunun o kapalı olan kısmını anakartının üzerindeki usb girişinin boşluk kısmına getirmen

kolay gelsin...
  • çok dikkat etmen gereken bir konu yanlış takarsan kart okuyucunu yakabilirsin veya anakartına zarar verebiirsin.yapman gereken kasayı açıp anakart üzerinde bulunun usp portlarına takmak. kart okuyucunun girişine bakarsan 10tane giriş var fakat biri kapalı anakarta takarkende dikkat etmen gereken konu bu kart okuyucunun o kapalı olan kısmını anakartının üzerindeki usb girişinin boşluk kısmına getirmen

kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.