Şimdi Ara

Fritolay Çıtır Para Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PAKETLERDEN ÇIKAN ÇITIR PARALARLA İSTEDİĞİN ALIVERİŞİ YAP
    09 Kasım 2015 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Lay’s, Ruffles, Doritos ürünlerinin midi boy paketlerinden ve Cheetos ürünlerinin aile boy paketlerinden çıkan çıtır para kuponları ve bedava Rocco Klasik Lolipop kuponları için geçerli olacaktır. 31 Mayıs 2016 tarihinden sonra satış noktasına getirilen para kuponları geçerli değildir.

Ambalajı yırtılan kuponlar geçersizdir.

Paket içerisinden çıkan kuponlar 0.25 TL, 0.50 TL, 1 TL, 5 TL, 10 TL, 50 TL Çıtır para kuponları ve Bedava Rocco Klasik Lolipop kuponları olacaktır.

Katılımcılar paket içerisinden çıkan “bedava Rocco Klasik Lolipop” kuponunu üzerinde yazan bedelsiz ürünü alacak şekilde ve çıtır para kuponlarını üzerinde yazan miktar karşılığını (TL ve KDV dahil), süpermarket ve hipermarket harici kampanyaya katılan satış noktalarında, aşağıda belirtilen şekilde kullanabilirler. Çıtır para kuponu para yerine geçmez, nakit olarak kullanılamaz, karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz ) olarak talep edilemez. Kullanım sonunda para üstü verilmez.

Çıtır para kuponu ile sigara, alkol, akaryakıt, mücevher alınamaz.Çıtır para kuponu karşılığında alınabilecek ürün kategorileri şunlardır: Süt ve süt ürünleri, alkolsüz içecekler, atıştırmalıklar, yağlar, temel gıdalar, meyve, sebze, unlu mamüller, kuruyemiş, et ürünleri, ve gazete.

Satış noktası çıtır para kuponu karşılığında alınabilecek ürünlerin fiyatını serbestçe belirleme hakkına sahiptir.

Frito Lay gerekli gördüğü takdirde, yukarıda belirtilen ürün kategorilerini değiştirme hakkına sahiptir.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

Frito Lay çalışanları, taşeronları, sözleşmeliler, distribütörleri ve bu kampanyanın hazırlanması ile iştigal eden tasarımcılar, reklamcılar bu kampanyaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

Kampanyada yer alan hediyelerin tüketici hakları ile ilgili her türlü sorumluluğu; üretici ve ithalatçı firmalara aittir. Frito Lay’in bu konularda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Frito Lay, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.Ayrıca bu kampanya gerekli görülmesi durumunda herhangi bir neden göstermeksizin Frito Lay tarafından durdurulabilir veya sona erdirilebilir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www. tytz.com web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş., şüpheli bulunan durumlarda kupon ve boş paket ibrazı ve/veya hangi noktadan ürün alındığı gibi bilgileri sorma hakkına sahiptir. Frito Lay teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği veya şüpheli bulduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya ilişkin bilgilere www. tytz.com web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyaya katılan herkes yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

Tüketici Hattı: 0800 291 10 11/ 0216 651 54 54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral5455 -- 17 Kasım 2015; 22:32:05 >

• Hiç 50 TL çıkan oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirketin hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

Hiç 50 TL çıkan oldumu?

var internetten bakarsan geçen yıl bu kampanya yine vardı 1 tl çıtır paradan fazla çıkaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral5455 -- 17 Kasım 2015; 22:35:34 >
  • genelde rocco
  • quote:

Hiç 50 TL çıkan oldumu?

1-2 sene önce şans bıze gülmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EciVeci -- 17 Kasım 2015; 23:30:33 >

• Sıcak fırsatlar ne ara çıtır paraya kadar düştü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Sport -- 17 Kasım 2015; 23:31:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hopicikten citir paraya geldik..sonumuz eyy deel

• Bende bunu yazmak için girdim çitos a kadar düştük mü yaa
  • banada sıcak fırsat gibi gelmedi. nescafe gibi hangi paketlerde olduğunu bulabilen varsa sıcak olur o zaman :)
  • Cips yiyen varmı gercekten ben kanser olmak istemiyorum

• Ne hallere düştük ulan nuvo Allah belanı versin bi tek sen vardın sicak fırsat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

banada sıcak fırsat gibi gelmedi. nescafe gibi hangi paketlerde olduğunu bulabilen varsa sıcak olur o zaman :)

Ben kahve olayını kaçırmışim ne zamandı?

• İyi güzel de o paralar hiç bakkalda geçmiyor. Bir de oğluma ters ters konuşup canımı sıkıyorlar. Benim oğlanda bir sürü vardı. Harcayamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

quote:

Hiç 50 TL çıkan oldumu?

1-2 sene önce şans bıze gülmüştü

50 tl'yi bulana rocco hediye demek ki.

ben çıkan 1 tl yi markete veriyorum adamın zoruna gidiyor. 50 tl çıksa kavga çıkar.

• Bana cok onceden 10 tl cikmisti.Sehrimde yaygin bir markete gittim adam usenmedi fritolayin fabrikasini aradi :) Hangi cipsten aldigimi falan sordu baya didik didik etti resmen.Ama fritolay oduyor sanirim marketlere bakkalara neyin tribini atiyorlarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi paketlerden 50 TL çıktığını çözen biri çıkar yakında. :)
  • Turqie kullanıcısına yanıt
    Arkasında 1 ve 2 yazanlardan 50 lira çıkıyor
  • Ta benim ilkokul zamanımda da vardı bu kampanya o zaman 50 çıkmıştı bana, tabi çocuk aklı bakkal beni kazıklamıştı.
    Bi cips verip yollamıştı, sonra okul tadilata girince batmıştı.
  • Pokemon tasoları zamanı ne cips yerdik ya, bakkala hergün cips arabası gelirdi. Şimdi içine 100 tane taso koysan bile bi işe yaramıyor. Kola ve Cips bikaç senedir feci düşüş yaşıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.