Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
17
Favori
38.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fritz repetear 600 modeli var bende, mesh olarak çalışması ve anacihaz ile kontrol edilmesi çok güzel, herhangi bir ayar istemiyor, herşey otomatik.

zaten telefon app ile uygun konumda olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz.

bu model sadece 2,4 ghz yayın yapıyor.

evdeki çoğu cihaz 2,4 kullanıyor aten benim açımdan pek sorun değil.

hangi cihaz hangi hızda bağlantı sağlamış gibi detaylı bilgiler vra.

bu arada 7,30 güncellemesi gelmiş.

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 7 Ekim 2022; 18:35:20 >

• asuzi A kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam. Zaten Tplinki ilk fırsatta değiştireceğim. FritzBox ile mesh sistemi kurmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

• dream_04 D kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten FritzBox kopmaya karşı çok dirençli. Aldığım günden beri koptuğunu hatırlamıyorum.

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Kurmaz mı, sizin modeme cuk oturacak model bu. Hem ax hem de hızları uygun. Yukarıda bunun inceleme linkini atmıştım. (Almanca bilmeye gerek yok : )

Zaten ax repeater olarak bu model bir de repeater 3000 var.

Attığınız linkteki fiyat neredeyse Almanya ile aynı. Amazon bazen böyle güzellikler yapıyor. (Ucuz değil ama uygun)

Bende ax olmadığı için 1750 ve 310 var.
    en.avm.de den modellere bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 7 Ekim 2022; 22:43:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Hocam aldım gitti. Sağolasın yardımların için. Peşin fiyatına 6 taksit yaptı.Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

AVM FRITZ!Tekrarlayıcı 1200 AX (Wi-Fi 6 tekrarlayıcı, iki telsiz birimi: 5 GHz bant (2.400 Mbit/s'ye kadar), 2,4 GHz bant (600 Mbit/s'ye kadar), Almanca versiyon)

Bu arada satılık çok temiz TpLink RE305 AC Repeater varFritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 7 Ekim 2022; 22:51:22 >
    Hayırlı olsun, çok kolay aldınız 😀 Ben 2 ay araştırır 3 zam yemeden alamam bir şeyi.

TP Link sahibinden.com da gider. Buradan birşey satmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 7 Ekim 2022; 22:51:47 >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam. Çabuk almamdaki en önemli etken 7530 AX ten gerçekten çok memnunum. Adamlar çok sağlam cihazlar yapıyorlar. Uzun yıllar kullanacağımı tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 7 Ekim 2022; 22:57:6 >
    İyi günlerde kullanın

Hocam hayırlı olsun, inanın pişman olmazsınız. Önemli olan MESH kullanmaktır, dilerseniz bu 2.4 Ghz'lik FB repeater 310 model olsun. Sizin aldığınız repeater zaten efsane.

• Gece sitedeki internet kullanımı azalıp, alt yapı nefes alınca sonuçlar düzeliyorFritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

• asuzi A kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Çok daha iyileri tüm arkadaşlara nasip olsun.

Ürünlerden en ufak şüphem yok. Kesinlikle Alman disiplini ile üretildikleri belli oluyor.

Haziran ayı başından beri berbat internet alt yapım sebebiyle adeta migren ağrıları geçiriyordum. Modemi aldım alalı en ufak sorun yaşamadım.

Büyük ihtimalle FritzBox bir network cihazında olması gereken tüm elemanları bünyesinde barındırıyor. Bu stabilitenin başka tarifi yok.

• Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

35 mbps vdsl kullanıyorum.Iss de darboğazı engellemek için extra dsl modemde cihazlara 30/5 sınırı koydum.30 dk ara ile 2 test yaptım ilki A ,2.cisi ise C çıktı.Bu test zaman zaman değişiyor.A+ da çıkıyor C de çıkıyor.Notebook wifi testi.Bu testin detayını ve teknik alt yapısını çok fazla bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Ekim 2022; 13:45:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Ekim 2022; 13:31:49 >
  • İmkanınız varsa ve satınalma şansınız bulunuyorsa ,( AVM FRITZ!Repeater 6000 (WiFi 6 Repeater mit drei Funkeinheiten: 5 GHz (2 x bis zu 2.400 MBit/s), 2,4 GHz (bis zu 1.200 MBit/s), 2,5-Gigabit-LAN )
    Çok geniş ve stabil wlan ağırına sahip olabilirsiniz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Ekim 2022; 14:24:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam. İnşallah daha iyileri sizlere nasip olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Gerçekten hepsi birbirinden şık ve kaliteli cihazlar.

• Fritzbox ekosistemi müthiştir. Stabilite aynı Apple ekosistemi gibidir. Misal bende ana modem 7590ax mesh 7530ax ve radyatör ısı kontrol üniteleri, priz kontrolleri vs var. Yıllar içinde model yükselse de kalite ve stabilite 10 numara. Hele de 7.50 firmware yolda müthiş güncelleme ve yenilikler geliyor 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 10 Ekim 2022; 0:12:3 >
  • 15 Senedir Fritz!Box ürünleri kullanıyorum hiç biri kesinlikle yarı yolda bırakmadı.

Diğer markalar AVM Firmasının üretiği Fritz!Box yanında oyuncak kalır.

Kullandığım cihazlar:

Fritz!Box 7390 global version DECT Telefon bağlantılı

Fritz!Box 6840 LTE international version

Repeater:

2x 1750E

1x NG eski model ama harika ötesi Repeater analog/dijital ses giriş/çıkış mevcut;

ip adresi, güncel saat, client sayısı, wifi kalitesi

LED sayesinde kayan yazı ile kendi ekranında görüntülenir

AVM Fritz!WLAN Repeater N/G 📶 - YouTube

Yer: Antalya/Almanya

Fritz!Box bir ayrıcalıktır, yan etkileri bağımlılık yapabilir Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

• xErkan07x kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum.5 ghz li modem almak istiyorum.Ama sıfır ürünleri Türkiyede 1 site satıyor her ürün yok birde yeni ürünlerin fiyatı yüksek alım gücümü aşıyor.Yurtdışında getirebilecek tanıdığım da yok.Yurtiçi sıfır veya 2.el satıcıda pek yok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.