android telefon ile uygulamaya giriş yapamıyorum, cihazı restart edin sonra tekrar deneyin gibi uyarı çıkıyor her defasında. |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (21. sayfa)
-
-
Uygulama hiç açılmıyor mu yoksa modeme mi bağlanamıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sevgili alibaba, uygulama açılıyor ama modemi yönetmek için şifreyi doğru girdiğim halde kabul etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 24 Kasım 2022; 15:28:38 > -
MyFritz! uygulaması ile giriliyor mu arayüze?
Maximum Transmisyon ayarının % 100 de olması gerçekten çok önemliymiş. Etkisini denemek adına % 50 ye düşürünce 5 Ghz kayıplara karıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o ayar oldukça garip belki firmwarede yıllardır değişmeyen tek yer orası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 24 Kasım 2022; 20:47:36 >
Dikkatimi çeken konu, cihazlar bu ayara çok ciddi tepki veriyor. Bence yazılımın sağlam ve hassas çalıştığının göstergesi.
Kullandığım cihazların çoğunda bu tür ayarlar göstermelik olmaktan öteye geçmiyordu. FritzBox cihazlarda ise yazılım gerçekten cihaza hakim.
yok hocam arayüze girilmiyor, üstte cihaz/ip bilgisi var tıklayınca şifre istiyor, sonrasında şifreyi kabul etmiyor.
-
Peki arayüze 192.168.178.1 ip den tarayıcıdan girince aynı şifre ile giriliyor mu? Acaba user name mi tanımladınız?
telefon tarayıcısından girmek istediğimde sadece şifre yazarak arayüz geliyor, kullanıcı adı yazmıyorum.
-
-
hocam ilgilendiniz teşekkür ederim, dediğim gibi telefon uygulamasına girilemiyor.
tarayıcı;
uygulama,
-
Yeni çıkacak fw ile çok daha iyi olacak. Yüzlerce iyileştirme ve onlarca yenilik geliyor 👍
Süper haber. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Merhaba Arkadaslar ,
foruma yeni katildim (Almanya´dan) , benim de sizlerden Fritzbox hakkinda yardima ihtiyacim var.
Türkiyedeki dairemde TTNET Fiber aktif , ttnet modemi ile kullaniyorum , GPON arkadasina Almanyadan getirdigim 7390 International modemi baglamaya calistim
bir türlü basarili olamadim , (ttnet user / pass veriyorum), sanirim TTNET modeminin MAC numarasi Fritzbox a kayitli olmadigindan baglanamiyorum , tabii bu benim tahminim.
bir tanede 7580 getirmistim onunlada malesef baglanamadim , beni bu konuda aydinlatirmisiniz , sirasi ile nasil bir islem uyguluyarak TTNET FIBER e baglananilirim ?
Hakan
-
VLAN ID 35 olarak girdiniz mi?
Evet VLAN ID 35 girdim ,
TTNET FIBER modemi MAC numarasi sistemde tanimli ise ben Fritzbox ile giris yapmak istedigimde Fritzboxun MAC numarasi farkli oldugundan baglanti kurulamiyor olabilirmi ?
eger öyle ise Fritzboxda MAC degistirme nasil olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fun2020 -- 29 Kasım 2022; 16:25:25 > -
Gpondan çıkan kablo modemin 1 numaralı portuna bağlı değil mi?
Vlan id nizi servis sağlayıcının verdiği router'dan kontrol edin. Türkiye'de özellikle son 2 senedir 35 sabit bir Vlan değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Kasım 2022; 19:34:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X