Birde ayarlarda işaretli yeri seçmek gerekebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (22. sayfa)
-
-
Herkese selamlar,
Tahmin ettiğim gibi yeni versiyonlar Noel öncesi verildi. İlk güncellemeyi 7590 aldı. 7.50 güncellemesi yayınlandı.
Bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. Harika haber
evet hocam LAN1 e takili
-
Avm her yıl Aralık ayınca boyunca her gün bir ürün çeşidi için çekiliş düzenliyor.
Ben 5 yıldır katılıyorum henüz bir şey çıkmadı : )
https://xmas.avm.de/en/
adresine giriyoruz. Rakamlara rasgele tıklayıp günün ürününü bulunca Participate e basıp ad soyad mail yazıp gönderiyoruz. Sonra gelen maildeki linke tıklayınca katılmış oluyoruz
Belki size çıkar 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 8 Aralık 2022; 10:26:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce kullandığım farkılı marka modem, altyapıdaki sıkıntılar nedeniyle 100 Mbit hatta 88 Mbit hızlarda problem çıkarıyordu. Hızımı 79 Mbite düşürttüğümde sorun oluşturmuyordu. Fritzbox ile 1-2 aydır 79 olan hızım tekrar 88 Mbite çıkarılmış fakat buna rağmen hala sorunsuz çalışmaya devam ediyorum. Fritzbox ın problemli altyapılara tahammülü daha yüksek. Belki 100 Mbitte bile sorunsuz çalışacak gibi.
Birde arkadaşlar, aylardır 79 Mbite sabitlenen hız neden kendiliğinde 88 e yükseliyor? Yada yükseltiliyor?
-
İlk paragraf yorumu: Fritzbox bu işin üstadı 🤣
2. paragraf yorumu: DSLAM tarafı stabilite görürse otomatik artırır. Ama bunun süreci uzun oluyor. O nedenle hız yüksekliği görüldüğünde DSLAM kilidini kaldırtmak daha hızlı olur aslında.
Selamlar Fritzbox 7530 AX var elimde daha yepyeni. Henüz kullanma fırsatım olmadı. TürkNet Gigafiber bağlantısı yapacağım. Sizce Türknet'in verdiği modemimi kullanmalıyım yoksa 7530 AX mi ?
Aksi takdirde satmayı planlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piwi -- 9 Aralık 2022; 18:27:41 >
Bu konu başlığında cevap tahmin edeceğiniz gibi tabii ki Fritzbox u tercih edin
Turknet size hangi routeri veriyor hocam?
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Zaten hızı tekrar 79 Mbite düşürün diye yazdım fakat Turknetin umru bile olmadı
-
7.39 beta sürümü yükledim. (7530 model bendeki)
wireguard vpn şeklinde ekleme yapılmış dıurumda. internet - permit access sekmesinde.
vpn ekle diyerek ilk sırada olan seçeneği seçtim.
ios appstoreden wireguard yükledim.
uygulamadan qr kod okut seçerek, ekrandaki kodu okuttum.
uygulamda vpn aç dediktan sonra wi-fi kapatarak telefondan modem arayüzüne ulaşabiliyorum. (statik ip kullanmıyorum.)
kullanak isteyenler deneyebilir.
-
-
hocam, türkiyedeyim, ipv6 kullanmıyorum.
nextdns kullanıyorum ama daha öncesinde dışarıdan modem arayüzüne erişemiyordum.
wireguard qr kod okutunca ayarları otomatik alıyor, size yardımcı olmak istedim ama detaylı bilgiye sahip değilim, yazdığım adımları takip ettim ve oldu.
evet dediğiniz gibi bağlantı sağlayınca arayüzde yeşil ışık yanıyor.
-
benim telefonum ios, uygulama iosta kısıtlı, yani hiçbir ayar yok, tarayıcıdan giriş yapabiliyorum.
android fark var mı bilmiyorum, siz de tarayıcıdan denemiş miydiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 26 Aralık 2022; 17:21:18 > -
Hem tarayıcıdan, hem Myfirtzden denedim olmuyor.
Ama VPN i açınca benim telefonun internet çıkışı komple gidiyor onu anlamadım.
Bir de Wireguard ayarlamak için Myfritz e cihazı kayıt etmeni istiyor. Onu yapınca VPN IPSec de bir bağlantı oluşturuyor. Sizde de böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 27 Aralık 2022; 21:3:40 >
80 Mbit internet hızı, bazen 7 ye düşen SNR değeri ve kötü internet altyapısına rağmen en ufak kopma yaşatmayan Fritzbox a selam olsun.
-
hocam, LTE ile uzaktan bağlanınca, vpn ıpsec vb. bağlantı oluşmuyor bende.
-
Arayüze wifiden bağlandığınızda Permit Access de VPN wireguard yanında bir de VPN Ipsec bölümü var, oraya bir bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X