IoS'unu güncellemeden ömür boyu kullanırsın ama bir yerden sonra artık yapamıyorum dersin. Çünkü sınırlı kalır. |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (20. sayfa)
-
-
Teveccühünüz. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@KYTECHNGAMING hocam minnettarım. İyi ki varsınız değerli insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki sadece duyum ama bilmiyorum. Burayı takip edip Keenetic kullanan arkadaşlar belki yorum yapabilir.
-
Ufak bir detay fakat mesh sisteminde iki cihaz arasındaki güvenlik protokolü WPA2+WPA3 sabit kalıyor. Sadece WPA2 seçip yeniden başlattığımda tekrar eski haline dönüyor.
WiFi yayınlar ise sadece WPA2 kullanacak şekilde ayarlanmış durumda. Onlarda sorun yok.
yeni yazılım ne zaman verilir, bilginiz var mı?
-
https://en.avm.de/fritz-lab/
Buradan lab versiyon indirebilirsiniz
Benim aldığım bilgiye göre Noel civarı verecekler. Eğer verilmezse yeni yıla kalır zaten.
bilgi için teşekkürler.
resmi sürüm sormuştum, mesajlarda bahsedilen 7,50 idi galiba.
beklemeye devam edelim bakalım.
-
Evet modele göre 7.50 veya AX’lerde genelde 1 no üstü oluyor yakında çıkar. LAB versiyonu 7.39 şu anda bu sürümün.
dışardayken modeme nasıl ulaşabiliyoruz, bu şekilde kullanan var mı?
burada yazanları uygulamaya çalıştım herhalde bir yerde hata yapıyorum.
https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7340-int/1001_Accessing-the-FRITZ-Box-over-the-internet/
-
Public IP olmadan erişilemiyor maalesef. Güncel durumda ancak statik IP alırsanız bir public IP ye sahip oluyorsunuz. Sınırlı sayıda olan IPV4 adres sayısı nedeniyle servis sağlayıcılar 1 adresi 65000 kişiye dağıtıyorlar. (Bir nevi evde sizin routerinizin iç adres dağıtması gibi)
anladım hocam.
birşey daha sorayım;
internet başlığı altında - my firtz account bölümü var.
your myfritz adress .................myfritz.net
internet access : https:// ............myfritz.net
gibi bağlantı adresleri var bunlar nedir?
-
O adresle dışarıdan modeme erişebiliyorsunuz. Public IP varsa tabii
Arkadaşlar mesh ağında çalışan FritzBox repeater için tavsiye edeceğiniz bir ayar var mı? 5 Ghz çekim alanı pek umduğum gibi değil.
130 m2 evde modem + repeater sorunsuz çalışıyor fakat bir duvar ötesinde baya düşüş yaşatıyor.
Mesh olarak çalıştığı için çok fazla ayar seçeneği kalmadı fakat belki tavsiye edeceğiniz bir özellik vardır.
Teşekkürler.
-
Anladım hocam, çok teşekkürler. Ben uygun cihaz bulup mesafe testi yapayım. İletim gücü her iki cihaz için %100.
Bahsettiğim gibi çekmeme sorunu kesinlikle yok fakat repeaterin bir duvar ötede bazen tek diş çekim seviyesine düşmesi psikolojik olarak şaşırtıyor
Hocam oğlumun tableti uygulamayı yükledi. Ölçüm yaptım. Modeme oldukça yakın buldu, daha öteye yerleştirebilirsiniz yazdı.
Denemekte fayda var : )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X