< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (48. sayfa)
-
-
Bu modem iyi bir modem mi ? Pek anlamam modem işlemcisi vs den takip etmiyorum teknolojisini ,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donanımı iyi bir modem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stabilite, ısınıp ısınmadığı konusunda görüşünüz nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kaç gündür kullanıyorum.Stabil.Broadcom işlemcili olduğu için mtk işlemcili zyxel 3625 göre ısınıyor.Ama bunun performansı etklilemeyeceği söyleniyor.Ben denemek için aldım.Lantiq saha dolabım olduğu için Lantiq işlemcili openwrt yüklü p2812 +zyxell 3625 modem(ben router olarak kullanıyorum.Benim hattıma uygun olduğu fritzbox alana kadar onları kullanacağım.Dx3200 satıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Haziran 2023; 0:27:9 >
hocam ben almanyadan 7560 getırdım ama türcell baglantı yapamıyorum mac fılıtresını nasıl degıstırıcez
türkıye fırmvaresı varmı
-
Türkçe yok ama zaten güncel firmwareler çoklu dil destekli. İngilizce var.
Superonline müşteri hizmetlerine kendi modeminizi kullanacqğınızo söylerseniz muhtemelen sizden mac adresini isteyip aktif edeceklerdir. Verdikleri modemi iade edip aylık kira ödemek istemediğinizi de belirtin belki bir şey koparabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
147x28 ne yahu 😂😂 147 işte x kısmını öyle yaşamak isteyenler düşünsün 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 27 Haziran 2023; 9:14:40 >
Onların öyle bir derdi yok maalesef, ücretlilere oluyor ne oluyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 27 Haziran 2023; 11:3:26 >
Türkiyede 1200 AX FritzRepeater kullanan tek kişi ben olabilirim. Satış sitesinde tek Türkçe yorum ben yapmışım. Sizin fotoda altta duruyor.
Türkiyede kötü durumdaki VDSL internet altyapıları için FrtizBox modemler dağıtılmış olsaydı, hem kullanıcılar hem de arıza ekipleri AVM ye dua ederlerdi.
Adamların bütün gün arıza kaydı koşturduklarını tahmin ediyorum.
Hocam gerçekten çaplı bi adamsın. Yorumlarında aynı şekilde.
4000 Euro param var, 147 Eurosuyla modem aldım. Geriye kaç Eurom kaldı. Yıllar öncesinde ilkokullarda böyle öğrenmiştik.
Hep alibaba’nın gazı ya 😂😂😂 4000’e 7530 satıyorum oradan ucuz valla 🤣🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 27 Haziran 2023; 12:7:54 >
Artırıyorum ben de 7590 ı satıyorum 4000 e
1750E repeaterı kaça versem ☺️
3 ay sonra bu fiyatlar iyiymiş diyebiliriz. €40, €38 olur
Hocam fritz!box 7530 modelinde 100 mbps sağlıklı alabilir miyim acaba openwrt yükleyip snr düşürerek? BCM63168 klasik Türk Telekom modeminde maksimum 80 mbps alıyorum müşteri hizmetleri de hattınız 83 kaldırıyor dedi. Şu an SNR 8.0. İlginç olan VSPM310 chipsetli Huawei HG658 v2 alıp taktığımda 75 mbps pakete tanımlı hız olan 88’i tam gördüm şaşırdım ve alınabilir maksimum hız 102.400 olarak gözüküyordu. SNR düşürme muhabbeti ASUS DSL-AX82U modemde de var sizin fritzbox’ta da. 100 alabilirsem benim için değer ancak yoksa ucuz huawei modemi alacağım iade etmiştim kirli geldiği için tekrar alacağım.
Hocam benim saha dolabım broadcom, snr ayarı yapmazsam elimdeki tüm modemlerle 68 mbps alabiliyorum. Fritzbox stok yazılım ilede aynı şekilde snr en sona getirdiğimde 68 üzerine çıkmıyor. Openwrt kurup -50 snr yaptığımda 85 mbps olarak bağlanıyor 83 mbps indirme yapabiliyorum. Kısacası bende 15 mbps den fazla etki ettiyse sizin hattınız benimkinden daha iyi 100 mbps sorunsuz alırsınız. Dediğim gibi openwrt kurmanızı tavsiye ederim alırsanız. Fiyatını bu şekilde hakediyor. Tavsiye ederim.
Hocam 7590ax e snr ayarı yapmak için openwrt yüklenebilir mi?
Maalesef şu an için tek desteklenen model 7530 hocam.
Teşekkürler. Ben 7590 a yükleniyor diye biliyordum. 7590ax de şüpheliydim. Demek 7590 a da yüklenmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X