Şimdi Ara

FRKO Gm bakarsan sevinirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim char 24 saat önce askıda kaldı az önce reset atıldı siteye baktım 0 kişi wardı ama resten sonra girmeye çalışırken askı uyarısı verdi nicki STaTIC10000 help pls Gm

• quote:

Orjinalden alıntı: __kedicik_tr__

ya benim char 24 saat önce askıda kaldı az önce reset atıldı siteye baktım 0 kişi wardı ama resten sonra girmeye çalışırken askı uyarısı verdi nicki STaTIC10000 help pls Gm

aynısı banada oldu tek olduğumu sanıyordum"user does not exit" yazıp duruyor kasamadım charı

edit:benimkinin nickide "chaospriest"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkar -- 12 Kasım 2006; 13:51:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

quote:

Orjinalden alıntı: __kedicik_tr__

ya benim char 24 saat önce askıda kaldı az önce reset atıldı siteye baktım 0 kişi wardı ama resten sonra girmeye çalışırken askı uyarısı verdi nicki STaTIC10000 help pls Gm

aynısı banada oldu tek olduğumu sanıyordum"user does not exit" yazıp duruyor kasamadım charı

hiç askıda kalmasaydı şimdi sd vuruodum

• askıdan kurtarmak için böle yapacan:ıd'ini yazcan sonra bi boşluk bırakacan,şifreni gircen sana bi yazı çıkacak OK ye bascan.sonra normal gir düzeliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaabbbccaaa

askıdan kurtarmak için böle yapacan:ıd'ini yazcan sonra bi boşluk bırakacan,şifreni gircen sana bi yazı çıkacak OK ye bascan.sonra normal gir düzeliyo.

saol deniyorum hemen
  • quote:

askıdan kurtarmak için böle yapacan:ıd'ini yazcan sonra bi boşluk bırakacan,şifreni gircen sana bi yazı çıkacak OK ye bascan.sonra normal gir düzeliyo.

boşluk bıraktım ıd tan sonra pw yi yazdım login dedim "username noest dont exist" dedi yeni hep onu diyor

• arkadaşım ilk önce ıd yerine ıd'ını yaz spaceyle bir boşluk bırak.pw yi pw yerine yaz.entere tıkla.bi yazı çıkacak OK ye bas.sonra normal id'ını gir pw yide pw yerine gir.oluyor.
  • quote:

arkadaşım ilk önce ıd yerine ıd'ını yaz spaceyle bir boşluk bırak.pw yi pw yerine yaz.entere tıkla.bi yazı çıkacak OK ye bas.sonra normal id'ını gir pw yide pw yerine gir.oluyor.

the_my_life_87@hotmail.com

istersen msn ye ekle ayrıntılı anlatırsın ID:*********(boşluk) PW:**********(enter)

gene askı hatası verio ama

• eğer doğru şekilde yaptıysanız boşluk bırakma işlemini ve hala aynı hatayı veriyorsa reset i beklemek zorundasınız
  • valla kanka allah kolaylık versin çarın silinmiş galiba
  • iide silinecek bişi yapmadımki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

eğer doğru şekilde yaptıysanız boşluk bırakma işlemini ve hala aynı hatayı veriyorsa reset i beklemek zorundasınız

server resetlendiii
    siteden baktım online users:0 reset atıldı girdim gene aynı hata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.