Şimdi Ara

FRKO YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Frko ya giremiyor sol alt köşede kırmızı birşey çıkıyor.Sizde de aynı sorun var mı ?lütfen yardım

• hayır bende öyle değil tıklayınca sağ alt köşeye simgesi geliyor fakat oyuna giremiyor üzerine gelincede kayboluyor neden (aynı forumda ama sadece bir soru sordum bunun için topic açmayayım k.b)
  • SEN SAĞINI SOLUNU BİLMİYO MUSUN?SAĞ ALT KÖŞEDE ÇIKIYOR KIRMIZI BİR SİMGE.ÜSTÜNE GELİNCE DDE GİDİYOR..HERKESTE VAR BU SORUN
  • ne zaman girebilecez ki?(başka türlü kimse bakmıyor)Pardon ya sol mu yazmışım dalgınımda biraz çok pardon arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor1234 -- 19 Ocak 2007; 19:52:55 >
  • demek ki ben hala oynayamayacam daha bir kere oynadım (5dk falan )
  • beyler artık offline demiyor ıf your game doesnt start delete the ver. dat file.... and start the game again (galiba patchı silmişler derste öğrendiğim ing kadarıyla)
  • ewt farklı bişey dio
  • arkadaşlar orada şöle diyor. 'eğer oyun başlamıyorsa frkoyu kurduğunuz ana dosyadaki ver (.DAT formatında) dosyasını silip yenidenstartyapın diyor'
    ama onu yapıncada bir şey olmuyor. sadece bütün patch leri yeniden yüklüyor. okadar . oyuna girmiyor.
  • @thorin
    denedin mi sen?olmuyorsa boşu boşuna silmiim?
  • evet denedim ama hiç bir işe yaramıyor
  • offf nolacak o zaman ?knighta da almıorfrkoyaknighta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.