Bildirim
Froggen, Diamond ve Thaldrin aynı takımda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mileniumden jree de var yayinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jree de varmış, takıma bak -
Thaldrin'in stream yaptığını sayende öğrendim bizim yayıncıları pek takip etmiyorum.Neyse izleyelim bakalım
edit : Stream küfürsüz(ben rastlamadım) ve anlatıcı-öğretici bir içeriğe sahip.Beğendim acıkçası hiç olmazsa kill alınca felan kameraya yaklaşıp bağıran aptal tiplerden değil.Bulunduğu konumu kesinlikle hak ediyor.Takipteyim bundan sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 26 Ağustos 2014; 18:56:06 > -
Çok güzel oyunlar yaptı Olaf'a, helal olsun. -
Adam bilerek oynuyor boş adam değil anlatıyor nerede nasıl oynayacağını çok şey öğrenilir Thaldrinden -
Bu adam Tr'nin en kaliteli Toplane oyuncusu önü açık, daha iyi yerleri hakkediyor ya bakalım. -
olafı keserken sıçra attı diye neler dediler chattekiler. keşke okusaydınız :D -
ulan soyle oyunları izledikce split pusha gidesim geliyo froggen gibi ama ben gitsem splite bizim takım full fight atar sonra bana söverler niye fighta gelmiyon diye kaliteli elo .D -
Yendiler mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Çipetpet.
Yendiler mi ?
Evet, böyle takımla yenilseler zaten... -
quote:
Orijinalden alıntı: buraketmen
quote:
Yendiler mi ?
Evet, böyle takımla yenilseler zaten...
O belli olmaz hocam -
quote:
quote:
Yendiler mi ?
hocam karşılarındaki adamlar boru değil onlarda çilingir -
quote:
Orijinalden alıntı: vanjou
quote:
quote:
Yendiler mi ?
hocam karşılarındaki adamlar boru değil onlarda çilingir
Adc hariç -onu hatırlamıyorum- herkes normalde nerede oynuyorsa orada oynadı. Bu yüzden dedim zaten
-
Bende ilk defa yayın yaptığını görüyorum takipteyiz :D -
her zaman böyle oluyor maçları. top lanede ezmediği lcs oyuncusu kalmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X