Şimdi Ara

front'ların stereo ve receiverde ortak kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

stereo ve receiver olarak elimde 2 ampli var. frontları stereo da kullanıyorum, film izlerken de stereo'dan çıkarıyorum ve receiver a takıp front olarak kullanıyorum.

sürekli kablo tak çıkar işlemi yerine, bildiğiniz daha pratik bir yöntem varmıdır
    teşekkürler

• Avr de pre out cikisi olmasi lazim bunun için. Ama öyle bile ne kadar saglikli oluyo tartışılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepchip D kullanıcısına yanıt
    Yapabilirseniz,, 1-0-2 konumlu anahtar ile sistem tasarlayablirsiniz...
    0 hoparlör, 1 anfi, 2 avr. yalnız hem hoparlör + ları için,, hemde eksileri için ayrım gerekir,,, eksiler bağlı kalsın ,, + lardan ayırırım denilirse,, anfiler yanar.. çünkü ses anfilerinde genelde eksi hatlarda güç frekansı üretir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepchip

merhaba,

stereo ve receiver olarak elimde 2 ampli var. frontları stereo da kullanıyorum, film izlerken de stereo'dan çıkarıyorum ve receiver a takıp front olarak kullanıyorum.

sürekli kablo tak çıkar işlemi yerine, bildiğiniz daha pratik bir yöntem varmıdır
    teşekkürler

En net, sorunsuz ve kolay çözüm Front Pre Out'a sahip olan AVR.
    Ben de aynı dertten muzdaribim. Ben şöyle çözdüm, Network player'ımda dahili DAC var, sizinde network playerınız veya DAC'ınız varsa, AVR'nin optical out'undan bu cihaza giriş yapın, bundanda Stereo ampliye giriş. Bu şekilde çalışıyor.
  • cihazda pre-out mevcut (zone 2 left & right) olarak. Rca aktarım kaliteyi etkiler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepchip

cihazda pre-out mevcut (zone 2 left & right) olarak. Rca aktarım kaliteyi etkiler mi acaba?

cihazın marka model nedir?
    RCA kalitesi muhakkak etkiler. Ama sinemada ne kadar önemsersiniz bilmiyorum.
  • stereo denon ceol n9
    avr denon x2000

avr'de rca pre-out çıkıştan, stereo'nun analog-in ' e takacağız sanırım
  • X2000 de front pre out mevcut değil zone 2 out var yalnızca oda işinizi görmez :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.