Şimdi Ara

frontpage ile ilgili bi soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki çok basit bişi sorcam ama biliyorum ki bu forumda bi çok bilgiye sahip arkadaşların yanı sıra benim gibi yeni başlayan(başlamaya çalışan) bir çok arkadaş var.neyse sorum şu:

şimdi ben frontpage de website mi yapıorum ama bunu nası internette yayınlıcamı bilmiyorum.değerli zamanınızı ayırıp yardım ederseniz çok sevinirim.

• Hosting paketi aldınız mı+domain? Almadıysanız daha yayınlama işi yeni başlıyor demektir.Forumda biraz arama yapınınız.Takıldığınız yerleri sorarsınız.
  • öncelikle sitenizi yayınlamanız için hosting ( kısacası sitenizin dosyalarının tutulduğu alan) ve domain almanız gerekiyor.
  • frontpage bu iş için süper ;)
  • hosting ve domain almadım.bunlarla ilgili bilgim yok.sitede biraz araştırdım bir çok şey var ve baya kafam karıştı.şimdilik yeni olduğum için denemelik ücretsiz bişey istiyorum.sanırım frontpage e uygun falan olması gerekio.siz bana kolay halledebileceğim biyer sölerseniz çok makbule geçer.
  • 50megs.com a bi bak 50 mb lik alan verior html destekli.ama daha ii sini veren yerler varsa bakan arkadaşlar sölesin benim için de çok ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikirtepe

50megs.com a bi bak 50 mb lik alan verior html destekli.ama daha ii sini veren yerler varsa bakan arkadaşlar sölesin benim için de çok ii olur

yaa sanırım bu paralı ve türkçe olsa daha kolay olur!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok.ne parası .siteye gir bedava olanı da var 50 mb lik alan veriyo ama paralı olanlar daha yüksek sanırım.

ben bi site yapıyorum ordan örnek olarak şuan yapım asamasında ama istersen bi bak akyolcila net tc smartdotstan da yönlendirdim.50megs sana damain adını alanadı.i8 veya alanadı5u seklinde veriyo
    ama net tc daha uygun oldugundan yönlendirdim.bence den yani bedava hosting istiyosan 50 megs tam sana göre,
  • ama tr. deil tabiki ama basit yani yaptıkca örenirsin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.