FRONTPAGEDE ANASAYFAYI DÜZENLEDİM-AMA BUTTONLARI YERLEŞTİREMİYORUM VEDE WEB SAYFASI 3 SAYFA OLACAK-DİGER SAYFALARI NASIL DÜZENLEYECEGİM-NEREDEN ACILIYOR:(
arkadaşlar frontpagede ilk sayfayı hazırladım-ikinci ve ücüncü sayfaları hazırlayamıyorum.bu sayfalar nasıl acılır ve aynı başlık bu sayfalarda nasıl kullanılır.
front page 2003 te yeni bir web sayfası açmışsan sol üstde web e tıkla. front page de gezinti çubuğuna tıkla.(alt tarafta çıkıyor) orada hazırlamış olduğun sayfana sağ tıkla yeni sayfa ekle diyorsun.... böylece web sayfana istediğin kadar sayfa ekleyebiliyorsun. gezintri düğmesine gelip.. istediğn sayfaları açabiliyorsun...
sagolasın bage-birde su button dügmelerini nasıl ekleyebilirim-anasayfa-hakkımızda-ürünlerimiz-iletişim butonları olamasını istiyorum.bunları nasıl ekleyecegim-teşekkürler
front page de ana sayfanın üzerinde iken... ekle' yi tıkla... web bileşenini tıkla... bağlantı çubuklarını tıkla... gezinti yapısında çubuk... tıkla. gerisi senin seçimine kalmış... istediğin düğmeyi seç... ister yatay... ister dikey... düğmeler otomatik yerleşir.
(not: düğmelerin ana sayfada otomatik çıkması için...web e tıkla... gezinti ye tıkla... ana sayfana bağlı ne kadar sayfa varsa o kadar düğme ana sayfanda gözükür.)
kolay gelsin.
bage kardes yardımların için cok teşekürler.buttonları halletim.ama yeni sayfa acmayı başaramadım.yeni sayfa acılıyor ama site başlıgı banner cıkmıyor sayfanın üst kısmında.birde sayfalar arası baglantıyı nasıl kuracagım.köprümü atacagım buttonlara.bendeki frontpage ingilizce.ingilizce verebilirsen komutları sevinirim.teşekkürler
arkadaşlar frontpagede template i actım ilk sayfayı hazırladım.ama ikinic ve üçüncü sayfalara gecemiyorum aynı bannerla.nasıl yapacagım bilen varmı