Muhteşem muhteşem. İlk oyunun üzerine çok koymuşlar. Çok fazla detay var meclistir konseydir oylamadır şehirleri birbirine bağlamak, malzeme sevkiyatları piuu dolu dolu bir sürü şey var ve kaptan zorluğunda oynuyorum terletiyor beni aşırı zor aşırı talepkar halk. Hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum. Ama o kadar harika ki. Ben ki strateji oyunlarını hiç ama hiç sevmem. Tek bayıldığım fanı olduğum Frostpunk 1 olmuştu ki o stratejiden ziyade survival bir oyundu aslında. Ama Frostpunk 2 iyice strateji tarafına geçmiş ama nasıl güzel olmuş. İlk oyunu sevenler zaten şu an yardırıyordur, ama oynamamış olanlar da şans versin. Yalnız ciddi zorluyor grafikler. 7900 XTX ile 4K Ultra FSR Quality 60 FPS zar zor yakalıyorum. 11bit yine coşturmuş ayıla bayıla oynuyoruz bakalım. Unreal 5 ile atmosfer almış başını gitmiş, üşüme geliyor oynarken < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Eylül 2024; 19:4:25 > |
Frostpunk 2 (Çıktı) PC ANA KONU #Türkçe (3. sayfa)
-
-
İlk birkaç saatlik izlenimim olumlu değil. İlk oyundaki ümitsiz ve kasvetli atmosfer yok. İlk oyunda sürekli bir gerilim vardı. En baştan itibaren içine çekip devamında akıp gitmişti. Bunda yok.
Sürekli şimdi ne yapacağız diye ekrana bakarken ve sıkılırken kendimi buluyorum. Oyunun ölçeğini büyütmeleri kontrolün bende olmadığı hissi veriyor. Bir şeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum. Bir şey yapmamı istiyor onu yapmak için ne yapmam gerektiği hakkında bir ipucu falan yok veya çok az. Bazı binaların nereye inşaa edilmesi gerektiğini bile söylemiyor. Lan ben ne bileyim kodumun mal yenileme fabrikasını nereye yapacağımı?? Yol yapma ameleliğinden kurtardık demişler yerine daha kötü olan ayaz fethi denen bir saçmalık eklemişler. Müzikler de kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Eylül 2024; 2:37:0 > -
ilk oyunu çok beğenmiş birisi olarak ikinci oyunu hiç beğenmedim.
-
?u kış evine nasil ulasacagiz? Halen firtina var ve ulasilmaz gözüküyor. Yada ben dogru yeri bulamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir kaç update yemesi lazım, ui da saçmalıyor bazen. pek pratik gelmedi bana..
-
Çok şey eklemişler subay zorluğunda oynuyorum daha bu zorlukta neye yetisecegimi şaşırıyorum. Bu oyunu becerememe ihtimalim var
Dün akşam yarım saat vakit ayırabildim hiçbişey beceremedim en son adını unuttuğum o şeyi alevlendirdim devam edemedim kapattım
normalde frostpunk 1 i dlc ile birlikte defalarca bitiren ben frostpunk 2 yi beceremedim
şaka gibi
-
Püü kimse sallamadı oyunu ya. Evet 1. Oyun gibi değil ama yabana da atilmamali.
hacı abi bu oyun dx12 hatası veriyor az eski pclerde sanırım baya optimizasyon sorunu çıkacak
-
Şöyle bir ekran görüntüsü ekliyorum isteyen nerede ne var faydalanabilir, yaklaşık 25 saatte bitirdim oyunu sakin kalmak ve kaynak yönetimini çok iyi kontrol etmeniz gerekiyor bilginiz olsun.
Bu arada Yılmazlar ile aranızı iyi tutun ileride lazım olacaklar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 28 Ekim 2024; 19:27:57 > -
Bir yerden sonra kaynak, çok büyük sorun olmaya başlıyor. Mesela bu eski drethnot'un kaynak sorununu çözmek için ana merkezden kömür gonderip, drethnottan petrol gondermeye çalışıyorum olmuyor. Belki güncelleme ile çözülmüştür, yeniden başlamam gerek.
Harita için teşekkürler.
Dretnot petrol alın gerisi için uğraşmayın, Kömür sıvılaştırıcı ve gelişmiş atbaşıları araştırın ve inşa edin petrolu bulduktan sonra. 3 bölge var dretnot da 3 petrol çıkarma bölgesi kurun ve aktif edin 75 anca olur, sonrası zaten istediğiniz gibi kısıp arttırabilirsiniz.
atbaşıları kesinlikle kurmanız gerek petrol çıkartma bölgesini genişletip.
-
Teşekkür ederim. Yeni güncelleme ile daha stabil hale geldi mi peki oyun?
Biraz daha güzel olmuş ufak tefek takılmalar gitmiş, ama donmuş topraklara bakarken arada bir drop oluyor ama çok rahatsızlık vermiyor.
-
-
Bravo, ben Sürekli Genç Osman akıbetine uğruyorum.quote:
Orijinalden alıntı: RaymonD7
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X