Şimdi Ara

FRTK-EvoStar v4.5 hız nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb 512 kullanıcısıyım.FRTK-EvoStar v4.5 emule modunu 3 sa.önce kullanmaya başladım ve screenshot yolluyorm size..sizce nasıl bu hızlar??birde bişey sorucam ne ararsam arıyim hep 300 sonuç buluyo.fix.bu niye böyle?teşekkürler!!ayrıca emule de dl limiti yok sadece 30 upload limiti var.yaklaşık değerler bunlar 45te gördüm 13 te..

• bence az gerçi upload da yapmışsın baya ama bilmiyorum iyi gibi duruyo uploada bakınca
  • Dostum bence hızın fena değil. Hangi ayarları kullanıyorsun? ilhami arkadaşın verdiği preferences dosyasını mı? Ben de FRTk yı kuralı bikaç gün oldu ama senin hızının 5 te 1 ini yakalayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan83 -- 10 Şubat 2006 10:19:41 >
  • @sLmkLc dikkat ederseniz kaynak sayısı 100'ün üzerinde sadece 3 dosyanız var. Haliyle 40kb'lerde indirme yapmanız mümkün gözükmüyor.
    Size tavsiyem kaynak sayısı yüksek başka dosyalarda eklemeniz. O zaman indirme hızınız 40 kblerde dolanabilir

Gönderme sınırınızı 10 kb indirme sınırınızı ise 40 kb yapabilirsiniz.

300 olayını bilemiyorum. Belki sunuculara 300 sınırı koymuşlardır!
  • arkadaşlar bende evostar kullanıyorum 512 için ayar dosyasını buraya koyarmısınız sevabına veya nerden indirebiliriz?
  • Hangi servera bağlanıyorsun. Ben 256 sınırsız kullanıyru genelde 18-22 arası indiriyorum.Ama en az 15 GB paylaşım var. Ne indirisem paylaşıma bir kopyasını bırakıyorum
  • iyi sayılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca cFosspeed ikonunda 999 olması gereken sayı 55 olarak görünüyor. Sanırım daha kalibrasyon tamamlanmamış.
    Bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.
  • Walla ilk postum için özür dilerim. Bu mod bence ii. Razorback kapanmadan evel stabil 20 ile indiriordum hatta aşıyordum.Gayet memnundum Webcache i kullanmıyordum. Cfosspeed ve netlimiter kullanıyordum. Sonuç olarak senin koyduğun ss gayet ii. Bu modu tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.