Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fsx performansı ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa PM atabilirler mi acaba?
  • Arkadaşlar, FSX'de uzun mesafeli autopilotlu uçuşlar yapmaktayım (FS Passenger ile). Uçuşlar zamanla 2-3 saatimi aldığı için uçuş devam ederken bende arasıra nette takılma yada başka işlerimle uğraşmak istiyorum ama alt+tab yapınca oyun otomatik duruyor (pause). Pencere modundada aynı durum söz konusu. Bunu nasıl engelleyebillirim, bir ayarı varmıdır ? Çok lazım olacak bir durum, şimdiden Teşekkürler !!!

Edit: Options>General> pause switch seçeneğindeki tiki kaldırınca sorunum çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutxf -- 15 Ekim 2014; 18:38:54 >
  • Arkadaşlar torrent indirdim ben üye ol diyorum ama olamıyorum

Oyun sahte olduğundan mı yoksa spy ile sözleşme bitti daha üye olunmuyor diyorlar o yüzden mi ?

Varsa bi iki arkadaş beraber uçalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Arkadaşlar torrent indirdim ben üye ol diyorum ama olamıyorum

Oyun sahte olduğundan mı yoksa spy ile sözleşme bitti daha üye olunmuyor diyorlar o yüzden mi ?

Varsa bi iki arkadaş beraber uçalım

Gamespy ile anlaşma bitti, artık sadece İP girerek İP bağlantısı üzerinden uçulabiliyor. Yada daha gerçekci isterseniz İVAO veyahut VATSİM gibi ortamlar mevcut
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    İvao ile uçmak için ne yapmam gerek kısaca bahseder misin orjinal cd şart mı birde joistik ne tavsiye edersiniz bende airbus tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İvao ile uçmak için ne yapmam gerek kısaca bahseder misin orjinal cd şart mı birde joistik ne tavsiye edersiniz bende airbus tercih ediyorum.

Ivao nun turkiye sitesi var. Ivao turkiye yazarsan cikar sanirim. Ivao icin orjinal cd gerekmiyor. Joystik olarak ben 3 senedir Logitech 3d extreme pro kullanmaktayim. Hicbir sıkıntısını görmedim. Tam bir fiyat/performans ürunudur

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Ivao nun turkiye sitesi var. Ivao turkiye yazarsan cikar sanirim. Ivao icin orjinal cd gerekmiyor. Joystik olarak ben 3 senedir Logitech 3d extreme pro kullanmaktayim. Hicbir sıkıntısını görmedim. Tam bir fiyat/performans ürunudur

Aynı modeli almayı bende düşünüyorum.Rudder olduğundan iyi diyorlar

Birde bişi daha sormak istiyorum : )) Bu uçuş planı oluştururken pisti karşılayacak şekilde vor to vor yapmama rağmen ayarlamıyor.

Yani iki noktayı dümdüz birleştiriyor.Bu yüzden çizgiği takip ederek gelince piste çapraz gelmiş oluyorum iniş yapamıyorum.Pas geçerek göz ucu ayarlamaya çalışıyorum.

Neden pisti karşılayacak düzgün bir plan yapmıyor anlamadım gitti , kendim mause ile çizgileri sağa sola çekiştirerek ayarlamaya çalışıyorum : ))

• Narcos default uçakla uğrasma.Pmdg 737 indir.İnternetten fmc programlama diye bak.Resimli anlatmışlar zaten.:-)

Edit: Airbus seviyormussun.Sonradan gördüm.Aerosoftta airbus var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoşMezar -- 26 Ekim 2014; 14:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Narcos default uçakla uğrasma.Pmdg 737 indir.İnternetten fmc programlama diye bak.Resimli anlatmışlar zaten.:-)

O yüzden lövye yerine dediğin joistiği aldım

Birazdan bağlıcam

Ücretsiz 320-1 vs varsa eklerim kamera açısı berbat konsola çok yakın baş aşağı eğik gidiyorum : ((

• quote:

quote:

Narcos default uçakla uğrasma.Pmdg 737 indir.İnternetten fmc programlama diye bak.Resimli anlatmışlar zaten.:-)

O yüzden lövye yerine dediğin joistiği aldım

Birazdan bağlıcam

Ücretsiz 320-1 vs varsa eklerim kamera açısı berbat konsola çok yakın baş aşağı eğik gidiyorum : ((

Space tusuna basili tutup farnin tekerleginden kamera acisini ayarlayabilirsin. ayrica EZDOK diye de programlar mevcut.

• quote:

Yardımınız için teşekkürler.Deniyeceğim.737 kullanıyordum.777 indirdim.Ama hiç kullanmadım daha.

Ben de PMGD 777 200 LRF (872 MB) indirdim ama kurulum başarısız oldu.. Kürek için sadece dll dosyası vardı..
    Siz nasıl becerdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 1 Kasım 2014; 22:13:09 >
  • FSX Deluxe+Accelator+FTX Global 1.30+FTX Vector 1.0+FTX OpenLC Eu (sadece Güney) yüklü.

Büyük havaalanlarımızın free scenerylerini yüklememe rağmen add area fonksiyonundan klasör seçmeme rağmen aktifleyemiyorum..

Nasıl halledebilirim?
  • Soruları buraya yazıyoruz, aynen başlıkta yazdığı gibi..
    Görüyorum ki cevapları yok..
    Galiba cevapları başka yere yazıyorlar.. :-)

Bu arada yeni bir soru:
    Türkiye havaalanlarının (approach plate) yaklaşım çartlarına ücretsiz olarak nereden ulaşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 3 Kasım 2014; 17:00:09 >
  • sas_sas kullanıcısına yanıt
    Normalde şu şekilde yapılır (windows 7 için):

Add-On Scenery klasörüne dosyayı atarsın. Mesela LTBA havalimanı olsun diyelim.
    1-LTBA adındaki klasörü Add-On sceneryiye at (içinde scenery ve texture adında iki dosyanın olduğunu emin ol)
    2-FSX e gir ve menüden Settings------>>>>>Scenery Libary ye git
    3-Önüne çıkan ekrandan Add area ya tıkla
    4-Sonra LTBA dosyasının bulunduğu klasöre (ADD-ON SCENERY)
    5-lLTBA klasörünün üstüne bir kere tıkla
    6-Ok a tıkla
    7-Seni scenery ve texture dosyalarının bulunduğu klasöre gönderecek orda beyaz olan yere sağ tıkla
    8- scenery artık scenery libary ye eklendi ok de çık çıkmadan önce eklenen scenerynin yanındaki butonun işaretli olduğunu kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Bu arada yeni bir soru:
    Türkiye havaalanlarının (approach plate) yaklaşım çartlarına ücretsiz olarak nereden ulaşabiliriz?

http://www.ivaotr.org/charts

fakat ivaoya kayıtlı olman gerekiyor.
  • ARKADAŞLAR FSX'DE UÇAK BOYAMASI YAPABİLEN BİRİSİNİ ARIYORUM , BU BİR İŞ TEKLİFİDİR , İLGİLENENLER ÖZELDEN MESAJ ATSINLAR
  • arkadaşlar chart'larda bulunan "initial climb clearance" verisi tam olarak ne demek oluyor bilen var mı?
  • Kelime olarak anlamı "İlk tırmanma izni" oluyor.
  • s.a beyler.

ifly 737ng'yi indirdim. tabi para vermedim zira önce kullanmam gerekli. fakat rar dosyası şifre istiyor. bunu nasıl çözebilirim, önerisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woineer

s.a beyler.

ifly 737ng'yi indirdim. tabi para vermedim zira önce kullanmam gerekli. fakat rar dosyası şifre istiyor. bunu nasıl çözebilirim, önerisi olan var mı acaba?

Benim tecrübelerime göre rar şifreli dosyaları açmak mümkün değil. Başima geldi biliyorum.

8 saat uğraşıp indirdiğim 5.5 GB lik rar şifreli dosyayı açmak için netde 2 gün zaman harcadım. Önerilen ve denediğim yöntemlerin hiç biri işe yaramadı. Rar şifre çözücüleri ile günlerce denedim olmadı..

Anket sorularına cevap verirseniz şifreyi alacaksınız şeklindeki aldatmalara kanmayın, şifre vermiyorlar, verseler zaten herkes paylaşırdı..
    Önerim yeniden başka bir dosya indirin, ama indirmeden önce içeriğini kontrol edin ve yorumları okuyun..
    Böylece vakit yitirmemiş olursunuz..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.