Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "gulli" tırnak işaretleri hariç bunu dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalibur_2014 -- 27 Kasım 2014; 11:59:20 >
  • gulli oldu :) teşekkür ederim
  • Merhaba Arkadaşlar bir sorum var (bazı forumlarda korsan kelimesinin kullanılması dahi yasakmış eğer burdada öyleyse baştan özür dilerim.)
    FSX i kurdum ve bazı addonlar satın aldım ama bunlar gitgide çok para tutmaya başladı bir arkadaşım korsan kullanıyormuş bende biraz araştırdım bu korsan şeysini bana da makul geldi ama bir yerde"korsan fps yi orjinalden daha fazla yer " diyordu gerçekten öyle mi
  • Merhaba arkadaşlar uçak ışıklarının kullanım prosedürleri hakkında bir kaç bilgiye ihtiyacım var.

wheel well, wing, anti collision, position, strobe, logo, taxi ve landing ışıkları ne zaman açılır ve hangi durumlarda kapatılır. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa benim gibi acemiler öğrenmiş olur.
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bildiğim kadarıyla anlatmak gerekirse taxi ışıklarını push back e başladıktan sonra(başladığın erden pistin başına gelene kadar ) açıyosun sonra onları kapatıp ilk 10000 feet e kadar landing light lar açık kalıyo inişte tekrar açıyosun landingi ve indikten gideceğin kapıya kadar bu sefer yine taxi ışıklarını açıyosun.logo wing wheel well gece açılan kanat ışıklları diye biliyorum.
  • S.A. arkadaşlar pmgd 777 nin craklı versiyonunda moduler dosyası var bu dosyayı nere atıyoruz.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bu aralar FSX te bir çok eklentim çalışmıyor. Özellikle REX, Active Sky, Opus FSX. Program simgesini çift tıklayıp çalıştırıyorum ama açılmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Defalarca silip kurdum ama sorun aynı. Bi türlü çözülmüyor.

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar;

Ben foruma yeni üyeyim. Aynı zamanda fsx'e de yeni başladım. Bir sorunum var;
    ben fsx'e çeşitli uçaklar ekledim. Oyunda ki uçak trafiğinde hiçbiri görünmüyor. Hep orbit,world travel vs. görünüyor. Bunları uçak trafiğine eklemek için ne yapmalıyım? LÜTFEN YARDIM EDİN.
  • FSX Yüklenirken hata veriyor error deat.11 cabin yazıyor sorun ne olabilir ??
  • Oyunda iniş sırasın 50--40-30-.. retard retard diye uyarı sistemini nasıl açılıyor veya nereden indirebilirim yardımcı olun lütfen.
  • arkadaşlar uygun fiyada Saitek X52 Pro buldum uçuş simülasyonlarına yeniyim bunu satın alsam bütün işi görür mü yoksa başka şeyler de mi satın almam gerekir bir de pro flight yoke diye bir şey var yoksa ondan mı alayım
  • PhysCopat kullanıcısına yanıt
    uçağın içindeki ayarlardan açabilirsin uyarı seslerini.
  • EmileGaillard kullanıcısına yanıt
    x52 işini görür. eğer bütçen uygunsa trackIR 4 veya 5 öneririm uçuşun keyfini artırır baya diğer oyunlardada kullanabilirsin.
  • SSKN-98 S kullanıcısına yanıt
    yüklediğin uçakları kendin kullanabilirsin. onun dışında extradan bir trafik paketi kurarsan tüm şirketlerin uçaklarını hava trafiğinde görebilirsin.
  • Diophantus kullanıcısına yanıt
    bunlarıdan birini kullansan yeterli benim önerim REX diğerleri çakışma yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testing

uçağın içindeki ayarlardan açabilirsin uyarı seslerini.

İsmi ne olarak geçiyor acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

x52 işini görür. eğer bütçen uygunsa trackIR 4 veya 5 öneririm uçuşun keyfini artırır baya diğer oyunlardada kullanabilirsin.

hocam oculus riftte almayı dusunuyorum aslında x plane 10 veya fsxin oculus rift desteği var mı trackIrden daha mantıklı gelıyor
  • EmileGaillard kullanıcısına yanıt
    occulus belirli bir dakikadan sonra boyunu ağrıtabilir ayrıca bulunduğun ortamdanda koparır uzun vadede kullanışlı olmaz diye düşünüyorum kişisel tercihim trackIR.
  • PhysCopat kullanıcısına yanıt
    fmc i aç menü tuşuna bas pmdg setup-->aircraft-->equipment-->next tuşuna basarak 10. sayfaya geç o kısımda görürsün uyarıları
  • quote:

fmc i aç menü tuşuna bas pmdg setup-->aircraft-->equipment-->next tuşuna basarak 10. sayfaya geç o kısımda görürsün uyarıları

hocam pardon FMC yi bulamadım paralı falan yazıyor bazı yerlerde ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.