Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende oyunun demosu vardı üst panelde işlemler kısıtlıydı fmc yoktu bu yüzden steam versiyonunu aldım ama demodan farkı yok sadece havaalanları bide uçak eklenmiş o kadar üst panelde yine bişe yapamıom fmc yok neden
  • hume1 H kullanıcısına yanıt
    Bagaj yuklemeleri olan, aerosoft firmasinin airport enchanment service ve başka bir firmanın ground service diye bir programi, yolcu için fspassenger... Ayrica gerçekçi uçak sesleri için turbine sound studionun çoğu uçak için paketleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 23 Nisan 2015; 0:04:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Bagaj yuklemeleri olan, aerosoft firmasinin airport enchanment service ve başka bir firmanın ground service diye bir programi, yolcu için fspassenger... Ayrica gerçekçi uçak sesleri için turbine sound studionun çoğu uçak için paketleri var.

Hmm peki bu FTX Global Base Pack,FTX Global Vector,FTX Global openLC Europe hakkında bilgin varmı?Bu 3 paket aynı andamı kuruluyor?Bunlar paralı eklentiler,bunların verdiği özelliklerde ücretsiz olanları varmı?Teşekkürler şimdiden.
  • hume1 H kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir bilgim yok fs2004 kullandığımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hume1

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hmm peki bu FTX Global Base Pack,FTX Global Vector,FTX Global openLC Europe hakkında bilgin varmı?Bu 3 paket aynı andamı kuruluyor?Bunlar paralı eklentiler,bunların verdiği özelliklerde ücretsiz olanları varmı?Teşekkürler şimdiden.

Verdiğiniz paketler ayrı ayrı yüklenir. Global base adı üstünde temel kurulumdur. Base olmadan diğer paketleri kuramazsınız. İlla ki gerek var mı diyorsanız youtube da karşılaştırma videoları var göz atabilirsiniz. Ücretsiz bunlar gibi uygulamaların olup olmadığını bilmiyorum. Fakat belirtilen paketlerin hepsi malum sitelerde bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi konuda bilgi almak istiyordum fspassanger ve fsairlines buna benzer başka bildiğiniz site varmı?
  • Merhabalar, bu oyunu daha yeni ilk kez oynuyorum (FSX: Steam Edition aldım). Kafama takılan bir şey var, bu kamerayı serbest hale getiremiyor muyuz? A ve S tuşları çok saçma geliyor, böyle fareyle çevirerek kokpit içerisinde her tarafa bakmanın bir yolu var mı? @heavyblitzer
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    space tuşuna basık tutup çevirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: testing

space tuşuna basık tutup çevirebilirsin

Evet hocam onu buldum da şimdi şeyi soracağım bu önde kokpitte numaraların bulunduğu ve kalkış-varış noktalarının koordinatlarını girdiğimiz; ground-apu bağlantılarını aktif ettiğimiz küçük paneli kullanamıyorum videolarda kullanabiliyorlardı onu, ne yapmam gerek acaba?
    o videolarda gördüğün ücretli uçaklardır. fsx içindeki uçaklarla boşuna uğraşma. örnek olarak pmdg firmasının Boeing 737-800 ngx gibi. yada aerosoft Airbus a320.
  • quote:

o videolarda gördüğün ücretli uçaklardır. fsx içindeki uçaklarla boşuna uğraşma. örnek olarak pmdg firmasının Boeing 737-800 ngx gibi. yada aerosoft Airbus a320.

Yani parayla uçak mı ekleteyim?
    evet yada küreklisini bulucaksın. iyi performans almak için win7 64 bit işletim sistemi önerim. onun dışında 32 bitte felan boşa deneme fatal error hatası alırsın. pmdg uçakları çok kalitelidir fakat pahalıdır.
  • quote:

evet yada küreklisini bulucaksın. iyi performans almak için win7 64 bit işletim sistemi önerim. onun dışında 32 bitte felan boşa deneme fatal error hatası alırsın. pmdg uçakları çok kalitelidir fakat pahalıdır.

Windows 8.1 Pro 64 bit kullanıyorum. Yani diyorsunuz ki oyunu orjinal aldık ama gene para bayılacağız. Microsoft'tan da bu beklenirdi. Almıyorum uçak falan yapacakları işe ... Zaten bütün işletim sistemi ve diğer yazılımları hayvan gibi pahalıya satıyorlar.
  • Bir umut soruyorum, belki yardım eden çıkar.

Steam hesabımda Fsx var, oyunu oynayabiliyorum da. Fakat gerçekçi grafikler istiyorum. Realizm eklentisi gibi... Bunu sıkıntısız kurabilir miyim, orijinalle uyumlu mudur? Nasıl temin ederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Bir umut soruyorum, belki yardım eden çıkar.

Steam hesabımda Fsx var, oyunu oynayabiliyorum da. Fakat gerçekçi grafikler istiyorum. Realizm eklentisi gibi... Bunu sıkıntısız kurabilir miyim, orijinalle uyumlu mudur? Nasıl temin ederim?

Fsx steam edition sanırım sizinki. Realist kılan eklentiler var evet. Bulut olsun yer yüzü şekilleri olsun gerçek uçaklar olsun. Ama bunların hepsi para ile satılıyor. Kürek sürümleri steam Editionda henüz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Bir umut soruyorum, belki yardım eden çıkar.

Fsx steam edition sanırım sizinki. Realist kılan eklentiler var evet. Bulut olsun yer yüzü şekilleri olsun gerçek uçaklar olsun. Ama bunların hepsi para ile satılıyor. Kürek sürümleri steam Editionda henüz yok

Küreksiz olsun hocam. Zahmet olmazsa bir iki link atabilirsin, steamde satılan versiyonlarını göremedim maalesef.
    Eklentilerde belli uçaklar, bir iki havalimanı falan var sadece. Gerçekçilikle ilgili göremedim :/

• Yani gerçekçilik derken ne istediğini tam anlamadım ama.
    Orbx ftx global
    Rex
    pmdg
    Ground services x
    Fspassenger
    aerosoft airports

Bunları bir araştır. Google da internet sitelerini ve ayrıntıları bulabilirsin.

• yıl olmuş 2015 hala fsx mi ya xplane e başlayın sıfır sıkıntı
    fsx den 10 kat daha iyi ve artık pmdg ye eşdeğer güzellikte uçaklar da geldi (ücretli tabiki)
  • x plane renk seçenekleri bana güzel gelmiyor. fsx veya p3d ten 10 kat nesi iyi? anca performans olarak iyi olabilir olsa olsa.
    şu an uçuş sim camiasını kurtarabilecek tek seçenek outerra gibi duruyor. tabi bir sim firmasının bu motoru alıp simülasyona dönüştürmesi gerekiyor öncelikle
  • degerli pilotlar bu soruna bı care bulamadım biliyorsanız yardımcı olursanız sevınırım

ucak on ızlemesı gorunmuyor oyunu actıgımda sıyah ekran motor sesı gelıyor yanlız
    oyun dogrulatması yenıden ındırme ve format atmak dsında cozum onerılerınız beklıyorum bu ıslemlerı defalarca yaptım

ekran kartı r9 290
    işlem i7 4790K
    windows 10
    ram 8 gm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 21 Ekim 2015; 19:53:17 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.