Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
106.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkekrkn

yıl olmuş 2015 hala fsx mi ya xplane e başlayın sıfır sıkıntı
    fsx den 10 kat daha iyi ve artık pmdg ye eşdeğer güzellikte uçaklar da geldi (ücretli tabiki)

xplane i ben de kullandım. stabilite olarak üstüne yok. p3d bile halt yemiştir bunun yanında. ancak x-plane çok ayrı bir yerde. x-plane tüm nimetleriyle kullanmak için ciddi bir profesonel ekipman lazım. yani kontrol ünitesi vs.

zira ben zamanında klavye+mouse ikilisiyle kafayı yemiştim. sonradan adamlar kendi blog sayfalarında bile açık açık yazmışlar "x-plane i klavye ile kullanmayın. çünkü bu şekilde tonlarca (aynen böyle yazmışlardı) ayarlama yapmak zorunda kalırsınız." diye

zira hakikaten konfigürasyon ekranı ayrı bir dünya. klavye+mouse ile adamı kanser edecek cinstendi.

• IVAO ya bağlanmak istiyorum ivapı kurdum. uçul kodunu bi yerden mi alıyoruz yoksa kafamıza göre mi giriyoruz? ikincisi connect dedikten sonra kuleyle nasıl iletişime geçiyoruz? default uçakla uçuş bilgisayarı olmadan online uçabiliyor muyuz?
  • Merhaba;
    Fsx'e my traffıc 6 paketini satıl aldım fakat bir türlü kurulum yapamadım forum sitelerine baktım yabancı video ile anlatımı falanda yok bu konuda yardım edecek arkadaşlar varsa bana yardım ederse sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusra -- 20 Kasım 2015; 13:18:25 >
  • nusra N kullanıcısına yanıt
    Belki bu video yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalibur_2014 -- 20 Kasım 2015; 14:23:20 >
  • Excalibur_2014 kullanıcısına yanıt
    teşekkürederim onuda denedim fakat o prepar3D için anlatıyor oda çözüm olmadı.
  • http://forum.simflight.com/topic/79103-mytraffic-6-installation-guide-update/

bu adreste birşeyler anlatılıyor. Belki faydası olur.
  • Merhaba
    2 monitorun birinde ana ekran 2.sine ise pfd ve nd yerlestiriyorum
    Kapatip actigimda pfd ve nd gelmiyor. Her defasinda ayarlamam gerekiyor
    Var mi bir cozumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okreg kullanıcısına yanıt
    Her seferinde yeniden ayarlamak zorundasın maalesef..
  • ivao'ya bağlandığında kule yoksa 122.800 unicom frekansında bağlı olman lazım. online trafiklere ve atc'lere buradan bakabilirsinhttps://webeye.ivao.aero/
  • merhabalar sizlere bi kaç sorum olacaktı.
    Öncelikle bilgisayar özellikleri:
    İşlemci: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 4.00GHZ
    Rem: 16,0 Gb
    Ekran kartı: Asus Geforce GTX 750Tİ
    Windows 7 Ultimate 64 bit
    Ekran: Beko 102 ekran 40" led tv 2 adet
    sizce bu sistem yeterli midir.
    kullandığım programlar.
    SuperTrafficBoard
    FS GLOBAL REAL WEATHER
    REX - REX Essential PLUS w/OverDrive
    REX - REX4 TEXTURE DIRECT HD WITH SOFT CLOUDS FSX
    REX - REX4 TEXTURE DIRECT HD FSX P3D
    MYTRAFFIC 6 FSX+FSXSE+P3D
    PETE DOWSON - FSUIPC4
    TAXI2GATE - ISTANBUL ATATÜRK AIRPORT LTBA FSX P3D
    SCENERYTR - ISTANBUL SABIHA GÖKCEN INTERNATIONAL FSX P3D
    FSPASSENGERS X 2015 FOR FSX
    GSX Ground Services for FSX - FSDreamTeam
    EZdokCamera
    fsx orbx
    PMDG 737NGX -800/900
    Hepsi Orjinal dir.
    Fakat görüntü kalitesi çok güzel değil mesela kokpit içinde yazılar uzaklaşınca çok kötü duruyor okunmuyor FSX.cfg dosyasını değiştirdim fakat yine aynı sonuç değişmedi sizin önereceğiniz başka birşey var mı. Birde PMDG bazı videolarda kokpit ve motor sesi farklı geliyor bunun içinde ayrı bir program mı var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• sistemin gayet güzel uygun vaktinde bizim ts3 kanala girdiğinde görüntülerini düzeltiriz.
  • Beyler yazıldıysa kusura bakmayın.

PMDG 737-800/900 Base versiyon steam versiyonunda çalışıyor mu ?

Teşekkürler.

Edit : PMDG 737-800/900 base versiyonunu satın aldım ve sadece setup ettim. Ekstradan bir yükleme ya da değişiklik yapmadım. Gayet güzel çalışıyor.

Daha sonra şöyle de bir test videosu çektim, şimdilik sorun yok gibi.

https://youtu.be/ElR-SurPWjc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woineer -- 3 Mart 2016; 16:17:35 >
  • Herkese merhabalar,

Flight Simulator X için sistem toplamaya karar verdim. baya bir araştırdım ve aklıma netleşen son parçalar aşağıdaki gibidir. Yalnız toplamaya başlamadan önce sizden de fikir almak isterim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

-Intel Core İ7 6700K Soket 1151 4.00Ghz 8mb Önbellek 14 nm İşlemci
    -Asus Maximus VIII Ranger Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400Mhz(O.C) HDMI&DP Anakart
    -Zalman Ultra Sessiz CNPS14X İşlemci Soğutucu ==> Bu soğutucuyu bana vatan'da önerdiler. O.C için yeterli mi bilmiyorum. Bunun yerine sıvı soğutucu mu almalıyım yoksa bu işimi görür mü?
    -Kingston 8gb Hyperx Savage Black DDR4 300Mhz CL15 PC Ram
    -Crucial 240GB BX200 Serisi Sata 3.00 SSD(Okuma 540MB / Yazma 490 MB) ==> Bu harddiske sadece windows kurulacak
    -Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.00 64MB Cache 7200Rpm Harddisk ==> Bu harddiskten 2 adet almayı düşünüyorum. Birine veri alış verişini daha kolay yapabilmesi için sadece FSX kuracağım. Diğerine ise diğer oyunları kurmayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır sizce?
    -Asus GTX970 Strix Gaming GDDR5 4GB 256Bit Nvidia Geforce DX12 Ekran Kartı
    -Asus dvd-rom
    -GIGABYTE SUMO Y 700W Mid Tower ATX Siyah Kasa ==> 700W olması kafamı karıştırıyor. Bu sisteme yeterli bir kasa olur mu sizce?

Yorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan111 -- 11 Mart 2016; 23:40:35 >

• dogukan111 D kullanıcısına yanıt
    hard disk 7200 yerine SSD minimum 240gb hard disk al derim kesinlikle. diğer par.alar gayet güzel.
  • dogukan111 D kullanıcısına yanıt
    Yatırımı fsx e değil p3d ye yapmanızı öneririm
    Fsx resmen biteli çok oldu desteği yok ve çok kararsız bir sistem sömürücü.
    Ayriyeten işlemciyi bir gömlek daha arttirmaniz daha mantiklidir

• Arkadaşlar merhaba, akademik lisanslı prepar3d sahibiyim. Ben satın aldığım dönemde v2 vardı, şuan v3.2 yayınlanmış galiba, benim versiyonumu bu sürüme güncellemek için ne yapmam gerekiyor?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi forumlar.
  • Bir süredir aklımda fakat fsxe bir yatkınlığım var yıllardır.. p3d ye geçmek beni biraz ürkütüyor.. yamaları vs bulabilir miyim görüntü kalitesi nasıl? Bu konular mühim
  • Malesef güncelleme olmuyor 3.2yi satın almanız gerekiyor

Fsxmi p3d mi kişiseldir eklenti sıkıntısı eskidendi

https://youtu.be/oSHrsHees8c

Bende her ikisi de var

• Merhaba Arkadaşlar,

Elimde P3d V3, P3d V2,5, rex4, orbx global 1.40, vector 1.20 ve europe LC var. Orbx global 1.40 P3d v3'e rahat bir biçimde kuruluyor ama diğerleri için P3D v2'nin de kurulu olması gerekiyor. Bu şekilde kurduktan sonra (regeditten kurulum satırını p3d v3 olarak değiştiriyorum) FTX central 2'de sadece global ve vector görünüyor. Vector'de de güncelleme ibaresi çıkıyor fakat güncelleyemiyorum.

Tüm orbxlerin kurulu olup olmadığını nereden görebilirim? Ayrıca ücretsiz real time hava durumu programı var mıdır?

sistemim i7 4790 K, GTX 970, 16 GB ram, MSI Gaming anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EO2527

Malesef güncelleme olmuyor 3.2yi satın almanız gerekiyor

Fsxmi p3d mi kişiseldir eklenti sıkıntısı eskidendi

https://youtu.be/oSHrsHees8c

Bende her ikisi de var

Eklentilerde sıkıntı yoksa deneyebilirim .. peki fps için nasıl bir performans veriyor.. fsx baya kotuydu bu konuda. Bir de görüntü kalitesi fsx kadar iyi ni?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.